خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌های فرهنگی نباید معطل بودجه باشند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1404 - 19:12
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید انجام فعالیت های فرهنگی معطل تأمین بودجه باشد؛ تداوم کار فرهنگی نیازمند اراده، برنامه ریزی و بهره گیری حداکثری از ظرفیت های موجود است.
فرهنگي،اسلامي،مساجد،كرج،عرصه،انقلاب،اشتهارد،فرديس،عباسي،نماينده

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی امروز در نشست صمیمی با جمعی از مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان البرز که در سالن جلسات خانه ملت برگزار شد، بر اهمیت استمرار برنامه‌های فرهنگی بدون وابستگی صرف به بودجه تأکید کرد.
وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی فرهنگی باید به‌گونه‌ای باشد که حتی در شرایط محدودیت منابع نیز متوقف نشود، اظهار کرد: نباید انجام فعالیت‌های فرهنگی معطل تأمین بودجه باشد؛ تداوم کار فرهنگی نیازمند اراده، برنامه‌ریزی و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود است.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی به وفاق حاکم میان قوای سه‌گانه در کشور اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر وحدت و همدلی بی‌سابقه‌ای در بین سران سه قوه برقرار است؛ شرایطی که در طول چند دهه اخیر انقلاب اسلامی کمتر تجربه شده است.
عباسی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب همواره بر ضرورت وفاق و همدلی میان قوا تأکید داشته‌اند و این موضوع امروز در دولت فعلی به خوبی محقق شده که خود بستری مناسب را برای دستیابی به دستاوردهای مؤثر در حوزه‌های مختلف، به‌ویژه در عرصه فرهنگ، فراهم کرده است.
وی با اشاره به نقش بی‌بدیل مساجد در عرصه فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری آن‌ها ظرفیت عظیمی در تحقق اهداف انقلاب اسلامی دارند که باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن در جهت مقابله با هجمه‌های فرهنگی دشمن بهره گرفت.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به یکی از مهم‌ترین مسائل روز جامعه گفت: موضوع حجاب و عفاف امروز به یکی از دغدغه‌های جدی حوزه فرهنگ تبدیل شده و نقش مدیران کانون‌های فرهنگی مساجد در پاسخ به این دغدغه‌ها بسیار تعیین‌کننده است.
عباسی گفت: دشمن به‌طور جدی در حال تقابل با جبهه فرهنگی انقلاب است و این واقعیت، ضرورت هوشیاری، هم‌افزایی و هماهنگی میان همه فعالان این عرصه را دوچندان می‌کند.هر دولت، سیاست‌ها و رویکردهای خاص خود را در عرصه فرهنگ داشته که هر یک از آن‌ها، به تناسب، دستاوردهایی را نیز به همراه داشته‌اند.
انتهای پیام/