تنها پنج شرکت دانش بنیان ICT در اردبیل فعالیت میکنند - تسنیم
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل گفت: از 54 شرکت دانش بنیان تنها پنج شرکت در حوزه ICT فعالیت می کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حبیب ابراهیم پور در نشست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با فعالان حوزه فاوا و شرکت های دانش بنیان استان اردبیل اظهار داشت: تحولات سریع در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات سبب شده است تا ما نیز فعالیت های خود را بر این مبنا قرار داده تا بتوانیم از قافله ارتباطات و اطلاعات و فناوریICT عقب نمانیم.
وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری و مرکز زیست فناوری و نوآوری استان اردبیل در حوزه هوش مصنوعی و در تمام حوزه ها تاثیرگذار است، خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم تا با تکمیل این اکوسیستم بتوانیم پارک علم و فناوری استان را وارد فاز جدیدی از فعالیت ها کنیم.
رییس پارک علم و فناوری استان اردبیل شرکت های فناور را موتور محرک اقتصاد نوین اعلام و تصریح کرد: ما در این بخش نیازمند حمایتهایی هستیم تا بتوانیم پارک علم و فناوری استان را در بین پارک های کشور سرآمد کنیم.
ابراهیمپور از فعالیت 54 شرکت دانش بنیان در اردبیل خبر داد و افزود: تنها پنج شرکت در حوزه ICT فعالیت می کنند.
وی همچنین از وجود 600 شرکت فناور از حوزه های مختلف در اردبیل خبرداد و اظهار داشت: هم اکنون 90 مورد از این شرکت ها در بخش فناوری اطلاعات فعالیت می کنند.
ابراهیم پوراردبیل را دارای ظرفیت های بزرگ در گسترش و توسعه مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان معرفی و خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم تا با فراهم آوردن زمینه های مناسب حوزه ICT را در استان رونق ببخشیم.
وی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست؛ تا تسهیلات شرکت های دانش بنیان را در یک برش استانی تعریف کرده تا استان ها بتوانند با استفاده از این تسهیلات و برخورداری از وام های کم بهره شرکت های دانش بنیان خود را تقویت کنند.
در این نشست نماینده پارس آباد،بیله سوار، اصلاندوز و جعفرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز چابکسازی دولت را یکی از اهداف و اصول برنامه های دولت چهاردهم اعلام کرد.
ابراهیم فهیمی خاطرنشان کرد: دولت برای این عمل باید از داده ها و ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده کرده و با استفاده از این ظرفیت کشور را در مدار استفاده از هوش مصنوعی قرار دهد.
وی با بیان اینکه در شمال استان اردبیل نیازمند تقویت زیرساخت های ارتباطات و اطلاعات هستیم، گفت: استفاده سخت افزاری و نرم افزاری از این امکانات و توسعه پایدار می تواند شمال استان اردبیل را که دارای ظرفیت عظیم کشاورزی است به نقطه مطلوبی از توسعه برساند.
انتهای پیام/132