خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأمین اعتبار نیاز اساسی در رفع معضل پسماند مازندران

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1404 - 18:35
استاندار مازندران گفت: پسماند، ابرچالش استان است و درخواست تأمین اعتبار برای حل مشکل داریم.
استان،پسماند،مازندران،يونسي،روستا،استاندار،تأمين،اعتبار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، در نشست مدیریت پسماند استان مازندران که با حضور وزیر کشور برگزار شد، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، با تأکید بر لزوم اقدام جدی برای حل معضل پسماند، خواستار تأمین اعتبار مورد نیاز شد.
وی، اظهار داشت: اگر حمایت و همراهی صورت گیرد، استان می‌تواند مسیر اصلاح را طی کرده و به رفع مشکلات برسد.
استاندار مازندران با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته افزود: در پنج ماه گذشته، تمرکز اصلی ما بر حل مسئله پسماند و ناترازی انرژی بوده است.
برای این منظور، از ظرفیت دانشگاه‌های معتبر بهره گرفته‌ایم تا راهکارهای علمی و عملی ارائه شود.
وی همچنین به اقدامات انجام‌شده در شهرستان های مختلف استان اشاره کرد و گفت: علاوه بر اقدامات صورت گرفته در شهرهای مختلف استان، جابجایی معادن و خیابان‌ها در آمل از جمله طرح‌هایی بوده که به اجرا درآمده است.
یونسی رستمی در خصوص نیازهای مالی این پروژه اعلام کرد: چنانچه یک و نیم همت اعتبار تأمین شود، امکان بازسازی و نوسازی کمپوست‌ها فراهم خواهد شد.
یونسی با ابراز امیدواری نسبت به حمایت لازم برای حل مشکلات استان، بر نقش تفکیک از مبدا در کنترل پسماند تأکید کرد و گفت: طرح تفکیک از مبدا ابتدا در 270 روستا آغاز شد و اکنون به 747 روستا رسیده‌ایم.
امیدواریم این تعداد به 1000 روستا افزایش یابد.
استاندار مازندران در پایان، با اشاره به گستردگی بحران پسماند در استان، تأمین اعتبار را ضروری‌ترین اقدام برای مقابله با این چالش دانست.
انتهای پیام/