خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش چشمگیر کمک‌های مردمی در الموت غربی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1404 - 17:53
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین، از رشد چشمگیر مشارکت های مردمی و پیشرفت قابل توجه خدمات معیشتی، اشتغال زایی و تأمین مسکن در این منطقه خبر داد.
الموت،امداد،غربي،كميته،قزوين،مردمي،منطقه،مددجويان،خيرين،درصد ...

ناصر ظاهری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قزوین در حاشیه بازدید میدانی از خانواده‌های تحت حمایت در الموت غربی در گفتگو با خبرنگار تسنیم از قزوین گفت: کمیته امداد توجه ویژه‌ای به منطقه الموت غربی دارد و تلاش می‌کند با شناسایی دقیق نیازها، خدمات مؤثرتری ارائه دهد.
وی با بیان اینکه حضور میدانی در کنار ولی‌نعمتان، فرصتی مغتنم برای شنیدن بی‌واسطه دغدغه‌های مردم است، افزود: بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده، در سال گذشته میزان مشارکت‌های مردمی در بخش الموت غربی به بیش از 113 میلیارد ریال رسید که این عدد نسبت به سال پیش از آن 65 درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: در حوزه تأمین لوازم ضروری زندگی نیز شاهد رشد 297 درصدی بوده‌ایم و بالغ بر 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات امداد و کمک‌های خیرین در این زمینه هزینه شده است.
ظاهری با اشاره به رویکرد کمیته امداد برای ایجاد درآمد پایدار برای مددجویان خاطرنشان کرد: یکی از محورهای جدی ما توسعه آموزش‌های مهارتی و اشتغال‌زایی است که خوشبختانه آموزش‌های کسب‌وکار در سال گذشته رشد 218 درصدی را تجربه کرده است.
وی اضافه کرد: در زمینه مسکن نیز با کمک خیرین و گروه‌های جهادی، شاهد رشد 57 درصدی در احداث و بهسازی مسکن مددجویان در الموت غربی بوده‌ایم و بیش از 46 میلیارد ریال در این حوزه اختصاص یافته است.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین در پایان اظهار داشت: تلاش ما این است که با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، گروه‌های مردمی و جهادی، ضمن ارتقای کیفیت خدمات، مسیر توانمندسازی خانواده‌ها را هموارتر کنیم و اجازه ندهیم رنج محرومیت در این منطقه تداوم یابد.
بخش الموت غربی از مناطق کمتر برخوردار استان قزوین به شمار می‌رود که با وجود ظرفیت‌های طبیعی، کشاورزی و فرهنگی فراوان، سال‌ها با چالش‌هایی نظیر کمبود زیرساخت‌های رفاهی، خدمات اجتماعی و اشتغال پایدار مواجه بوده است.
کمیته امداد امام خمینی (ره) به عنوان یکی از نهادهای حمایتی اصلی در کشور، طی سال‌های اخیر با اولویت‌دهی به مناطق محروم، طرح‌های متنوعی را در حوزه توانمندسازی اقتصادی، مسکن، درمان، تحصیل و معیشت مددجویان در این منطقه اجرا کرده است.
با روی کار آمدن دولت مردمی و تأکید شهید آیت‌الله رئیسی بر محرومیت‌زدایی از مناطق کم‌برخوردار، توجه ویژه‌ای به الموت غربی و خانواده‌های ولی‌نعمت این منطقه صورت گرفته که نتایج آن در افزایش محسوس خدمات و مشارکت‌های مردمی مشهود است.
انتهای پیام/