وزیر ارتباطات: نهضت تولید محتوا در کشور آغاز میشود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همزمان با توسعه زیرساختها، بحث تولید محتوا نیز از سوی دولت چهاردهم مورد توجه قرار گرفته است و در این راستا نهضت تولید محتوا در کشور آغاز خواهد شد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: همزمان با توسعه زیرساختها، بحث تولید محتوا نیز از سوی دولت چهاردهم مورد توجه قرار گرفته است و در این راستا نهضت تولید محتوا در کشور آغاز خواهد شد.
کد خبر: 714701 | ۱۴۰۴/۰۳/۰۱ ۱۶:۵۳:۲۰
سیدستار هاشمی روز پنجشنبه در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان اردبیل اظهار کرد: بر اساس تاکید مقام معظم رهبری، تولید محتوا به صورت ویژه از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دنبال میشود.
به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: حمایت از تولید محتواهای فاخر و متناسب با باورها و ارزشهای مردمی در دستور کار است و به طور حتم مردم نیز از محتواهای تولیدی استقبال خواهند کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: در این راستا کلیاتی با همکاری مرکز ملی فضای مجازی به تصویب رسیده و شیوهنامه مربوطه نیز در حال تدوین است تا در نهایت بتوانیم پرداختیهایی متناسب با زحمات تولیدکنندگان محتوا داشته باشیم.
هاشمی همچنین برگزاری برنامه ایران دیجیتال با هدف ارتقای سواد دیجیتال از مدرسه تا شرکتها خبر داد و گفت: این برنامه امروز در استان اردبیل هم آغاز شد و انتظار می رود بیش از ۶۰ هزار دانش آموز در چهارچوب این برنامه هم با ظرفیت فناوریهای نوین آشنا شوند و هم به ارتقای بینش و دانش آنها کمک شود.
عضو کابینه چهاردهم خاطرنشان کرد: در جریان سفر رئیس جمهور به جمهوری آذربایجان تفاهمنامههای خوبی با آن کشور به امضا رسید که بخشی از آنها در حوزه فناوری اطلاعات بود و با توجه به ظرفیتهای استان اردبیل در حوزه ترانزیت و موقعیت ویژه جغرافیایی، انتظار میرود اقدامهای خوبی در آینده نزدیک شاهد باشیم.
هدف گذاری برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
وی با اشاره به پیشرفتهای کشور در حوزه های مختلف علمی اظهار کرد: در صنعت فضایی در لایه ۵۰۰ کیلومتری جو زمین جایگاه خود را از بابت تولید ماهوارههای سنجشی و ماهوارهبرها ارتقا دادیم و اکنون تلاش داریم به مدار ۳۶ هزار کیلومتری برسیم که البته مسیر علمی پیچیدهای دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در عین حال گفت: اگر در سالهای آینده به این مهم دست یابیم، شرایط ارتباطی در مناطق سختگذر کشور بهبود قابل ملاحظه ای خواهد یافت.
هاشمی افزود: مراکز پژوهشی کشور در حوزه منظومههای ماهوارهای هم ورود فعالی داشتند و نگاه این است که مجموعه ماهوارهها در فضا با هم تعامل داشته باشند تا بتوانیم سرویس با کیفیتی ارائه کنیم.
وی در ادامه توسعه زیرساخت ارتباطی نسل پنجم در بستر تلفن همراه را از دیگر برنامه های وزارت ارتباطات عنوان کرد و گفت: امروز در این زمینه شاهد به بار نشستن تلاشها در اردبیل بودیم که این مسیر هم به فضل الهی شتاب خواهد گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه رئیس جمهور فقید اظهار کرد: از ابتدای دولت تلاش بر این بوده بیواسطه از مردم در جای جای میهن بشنویم و در حد توان دغدغهها را برطرف نماییم.
هاشمی بیان کرد: امیدواریم با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر پیگیری مجدانه موضوعات بتوانیم مسائل استان را پیگیری و بر اساس اولویت بندی برطرف کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه پوشش ارتباطی در روستاهای استان را از مطالبههای جدی مردم ذکر کرد و گفت: بر اساس برنامه پیشرفت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف شده همه روستاهای با جمعیت بیش از ۲۰ خانوار را به شبکه ملی اطلاعات با کیفیت مناسب متصل کند تا ساکنان این نقاط بتوانند از خدمات آموزشی، سلامت و پرداخت بر بستر اینترنت بهرهمند شوند.
برای ارتقای خدمات، اولویتهای وزارتخانه را بازنگری کردیم
وی عنوان کرد: در ابتدای کار با پیمایش روستاها متوجه شدیم که روستاییان از کیفیت خدمات رضایت ندارند و ارتباط ایجاد شده کیفیت لازم برخوردار نیست و از این رو اولویتها را بازنگری کردیم تا این مسیر را بهتر پیش ببریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تشریح کرد: محور دیگر بحث توسعه خدمات در حوزه تلفن ثابت است تا شهرها در کنار ارتباطات سیار از خدمات تلفن ثابت هم بهرهمند شوند.
زیرا در دنیا نسبت حجم خدمات دریافتی از تلفن ثابت و سیار ۷۰ به ۳۰ است و در کشور ما این شاخص برعکس است.
وی افزود: امروز در اردبیل شاهد توسعه بخش ثابت در قالب پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها بودیم و امیدواریم تا پایان سال شاهد اتفاقهای خوبی در سایر شهرهای استان هم باشیم.
هاشمی در ادامه پوشش ارتباطی در محورهای مواصلاتی استان را از دیگر مطالبات مردم استان ذکر کرد و گفت: با یک برنامهریزی و همافزایی برای استفاده از فرکانسهای پایین با طول برد بیشتر تلاش میشود در این زمینه اقدام موثری صورت گیرد.
ارتقای امنیت سایبری در دستور کار دولت قرار دارد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه گفت: امنیت سایبری از دغدغه های جدی همه کشورها است که در دستور کار دولت چهاردهم نیز قرار دارد ولی در این زمینه نیازمند توجه بیشتر به زیرساختها هستیم تا در صورت بروز مشکلات احتمالی از مسیرهای جایگزین اقدام کنیم و در یک بازه زمانی معقول امکان بازگشت به خدمت فراهم شود.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه یک کشور است، گفت: هم باید نیروی انسانی جوان خود را ترغیب به ماندن در کشور کنیم و در همین راستا با دیپلماسی فناوری ظرفیتهای ارزشمندی در کشور ایجاد شده و تلاش داریم در عرصه بینالمللی نیز توانمندیهای نخبگان کشور را معرفی کرده و برایشان بازارهای جدیدی پیدا کنیم.
وی با اشاره به مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات گفت: مخابرات را جدای از خود نمیدانیم و با وجود اینکه این شرکت از سال ۱۳۸۸ به بخش خصوصی واگذار شده است، از ابتدای دولت تلاش شد با برگزاری نشستهای متعدد، اختلاف بین شرکت و وزارتخانه کاهش یابد.
هاشمی خاطرنشان کرد: حدود ۵۰ هزار بازنشسته مخابرات مطالباتی دارند که بخشی از آن به همان اختلافهای بین شرکت و وزارتخانه باز میگردد با این وجود در این مدت تلاش کردیم تا مشکلات ۹ هزار نفر از بازنشستگان را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه میخواهیم کمک کنیم تا مشکلات شرکت مخابرات به صورت تدریجی برطرف شود، گفت: در همین راستا در قالب پروژه توسعه فیبرنوری از آنها برای کمک به اجرای پروژه دعوت کردیم و امیدواریم شاهد اتفاقات خوبی در این بخش باشیم.