خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره گیری از سرمایه بخش خصوصی در شکوفایی اقتصادی کلانشهرها

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1404 - 16:12
شهردارمشهد بر لزوم بهره گیری از سرمایه های بخش خصوصی در راستای شکوفایی اقتصادی کلانشهرها تاکید کرد.
سرمايه،اقتصادي،مشهد،توجه،نمايشگاه،شهرداري،قلندر،شريف،اميدوار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمد رضا قلندر شریف، ظهر امروز در نشست روسای کمیسیون های اقتصادی شورای های کلانشهرهای کشور و مدیران اقتصادی اظهارداشت: یکی از موضوعات مهم که در کلانشهرها برای خدمت بهتر به مردم مورد توجه قرار دارد بحث تامین مالی است.
وی با بیان اینکه اکنون با توجه به وضعیت موجود کشورتامین مالی یکی از سخت ترین کارها در کلانشهرها است اظهارکرد: اما یکی از راه هایی که می توان روی آن حساب ویژه ای باز کرد بحث سرمایه گذاری و مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوص به خصوص سرمایه های خرد است.
شهردارمشهد اضافه کرد: امسال سال سرمایه گذاری در تولیداست و مقام معظم رهبری مد ظله العالی نیز براین موضوع تاکید دارند مخصوصا روی سرمایه گذاری خرد مردمی،برهمین اساس شهرداری مشهد با همراهی شورای شهر به ویژه کمیسیون اقتصادی کارگروه ویژه سرمایه گذاری درتولید را راه اندازی کرده اند.
قلندر شریف با اشاره به اینکه معتقدیم اگر شهر از نظر اقتصادی پویا و فعال باشد قطعا مدیریت شهری نیز از این فضا برای خدمت رسانی و توسعه شهربهرمند خواهد شد خاطرنشان کرد: برهمین اساس نگاه ویژه مدیریت شهری که از قبل هم وجود داشته استفاده از سرمایه گذاری و مشارکت در حوزه اجرای پروژه های مختلف شهری توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی بوده است.
وی تصریح کرد: در همین راستا شب گذشته شاهد آغاز به کار نمایشگاه اینوکس برای اولین بار در خارج از تهران و این باردر مشهد بودیم که با استقبال خوب فعالان همه حوزه های اقتصادی از جمله سرمایه گذاران، بانک ها، بیمه، بورس و...
همراه شده است.
شهردارمشهد با باین اینکه امیدواریم برگزاری این نمایشگاه که تناسب خوبی با شعار امسال نیز دارد نقطعه عطفی درشکوفایی اقتصادی شهر باشد اظهارکرد: از سوی معاونت اقتصادی شهرداری مشهد حدود هفتاد هزار میلیارد تومان بسته اقتصادی در نمایشگاه رونمایی شد که امیدواریم با توجه به پتانسیل خوبی که در شهر مشهد وجود دارد از سوی سرمایه گذاران مورد توجه قرار بگیرد.
قلندر شریف گفت: در اولین گام شب گذشته تفاهم نامه ای به ارزش 10 هزار میلیارد تومان با بانک رفاه منعقد شد و امیدواریم ما بقی 70 هزار میلیارد تومان نیز با توجه به هماهنگی ها و پیگیری هایی که انجام شده است تا پایان نمایشگاه به نتیجه برسد که این امر باعث جهش خوبی در حوزه مالی و اقتصادی مشهد خواهد شد.
وی اضافه کرد: معتقدیم با توجه به اینکه دولت در شرایط کنونی نمی تواند کمک آنچنانی به شهرداری ها داشته باشد و حتی چشم دولت نیز در برخی مواقع به منابع شهرداری ها است بهترین راهکار تامین مالی همین استفاده از فرصت های سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی است.
شهردارمشهد تصریح کرد: مولد سازی نیز یکی دیگر از حوزه هایی است که شهرداری ها می توانند به آن ورود پیدا کرده و کمک حال دولت نیز باشند.
قلندر شریف افزود: در مجموع امیدواریم برگزاری نمایشگاه بین المللی بیمه، بورس و بانکداری در مشهد نقطعه عطفی در شکوفایی اقتصادی تمامی شهرهای کشور از جمله مشهد داشته باشد.
انتهای پیام/282