خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرنگاران گیلانی از دیدار با رئیس‌جمهور شهید گفتند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1404 - 14:53
خبرنگاران گیلانی از دیدار با رئیس جمهور شهید و روایت هایی که دلش را آرام و چشمانش را اشک آلود کرد، گفتند.
دولت،شهيد،گيلان،رئيسي،روايت،دل،ديدار،حضور،ماندگار،كريمي،خاطر ...

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از رشت، سالن همایش صدا و سیمای مرکز گیلان، میزبان رویدادی بی‌نظیر با عنوان «عصری برای روایت خدمت» بود؛ گردهمایی اصحاب رسانه، فعالان خبری و کارشناسان حوزه اطلاع‌رسانی که با هدف بازتاب خدمات دولت شهید جمهور و بررسی دستاوردهای آن برگزار شد.
در این رویداد که با حضور گسترده خبرنگاران، فعالان رسانه‌ای و مدیران دولتی برگزار شد، از خدمات و تلاش‌های دولت شهید جمهور در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سخن به میان آمد.
این نشست فرصتی بود برای روایت مستقیم و بی‌واسطه اقدامات ارزشمند این دولت از زبان کسانی که همواره در خط مقدم اطلاع‌رسانی و روشنگری جامعه حضور دارند.
دولت شهید جمهور، به عنوان یکی از دولت‌هایی که در مسیر خدمت‌رسانی به مردم و ایجاد تحول در حوزه‌های گوناگون شناخته شده است، همواره مورد توجه رسانه‌ها و تحلیلگران قرار داشته است.
این دولت با شعار خدمت بی‌منت و رویکردی مردمی، تلاش کرد تا در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد، عدالت اجتماعی، زیرساخت‌ها و رفاه عمومی اقدامات چشمگیری انجام دهد.
اصحاب رسانه به عنوان پل ارتباطی میان دولت و مردم، نقشی کلیدی در انعکاس عملکرد این دولت ایفا کرده‌اند.
از همین رو، برگزاری نشست‌هایی مانند «عصری برای روایت خدمت» زمینه‌ای برای شفاف‌سازی بیشتر، بازتاب دقیق‌تر خدمات دولت و تقویت ارتباط میان دولت و جامعه است.
*تصویری ماندگار؛ شانه‌به‌شانه مردم
در میان اشک‌ها و حسرت‌هایی که با پرواز آسمانی رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهانش در دل مردم ایران نشسته، چند خبرنگار گیلان، با روایتی صمیمی از دیدار و ندیدار با این مرد بی‌ادعا، از خاطره‌ای ماندگار و حسرتی جاودان گفتند.
معصومه پاداش ستوده از تنها دیدار خود با آیت‌الله رئیسی در سفر استانی او به گیلان روایت کرد و می‌گوید؛ روزهایی که هنوز کرونا سایه افکنده بود اما شور دیدار با رئیس‌جمهوری که با لبخند پدرانه، بی‌واسطه به دل‌ها نزدیک می‌شد، همه محدودیت‌ها را کمرنگ می‌کرد.
وی گفت آیت‌الله رئیسی با دقت و صداقت، پای حرف خبرنگاران نشست و یکی از مهم‌ترین مطالبات آن روز، یعنی آزادسازی سواحل گیلان، تنها چند روز بعد، با دستور مستقیم او عملیاتی شد؛ نشانه‌ای روشن از کارآمدی و پاسخ‌گویی.
در پایان آن نشست، رئیس‌جمهور ماسک از چهره برداشت تا در کنار خبرنگاران عکس یادگاری بگیرد؛ نه بالاتر و نه دورتر، بلکه شانه به شانه آنان ایستاد.
پاداش ستوده این تصویر را نماد اعتماد و صمیمیت دانست، یادبودی که برای همیشه در دل گیلان و دل او ماندگار شد.
سفر دومی نیز وعده داده شده بود که قرار بود گره‌هایی چون پسماند سراوان و مشکلات جاده‌ای را باز کند، اما آن سفر دیگر هرگز به مقصد نرسید.
*این روایت‌ها فقط خاطره نیستند؛ معیارند
نوشین کریمی دیگر خبرنگار گیلانی نیز از حسرتی گفت که هیچ‌گاه به دیدار رئیس‌جمهور شهید نرسید.
او که سال‌ها در رسانه فعالیت داشت، به‌دلائلی کاری و مشغله، نتوانست در دیدارهای خبری با آیت‌الله رئیسی حضور یابد.
شب حادثه، همزمان با میلاد امام رضا(ع)، در حال تهیه گزارشی از حضور خدام رضوی در گیلان بود که خبر ناپدید شدن بالگرد رسید؛ شبی سخت برای همه مردم ایران.
کریمی گفت بیش از هر چیز، دلش برای نداشتن حتی یک خاطره شخصی از آن مرد بزرگ سوخت.
بعدها، در پی نگارش گزارشی از شهید مالک رحمتی، با شنیدن روایت‌هایی از سادگی و تواضع او اشک ریخت و یاد شهید انصاری را زنده کرد؛ استانداری که دیگر تنها نبود.
در مراسمی در جوار شهدای گمنام، از زبان محافظان رئیس‌جمهور، حقایقی از سبک زندگی و منش آیت‌الله رئیسی شنید که او را بیشتر به حقیقت نزدیک کرد تا شعار.
کریمی با بغضی در گلو و افتخاری در دل گفت: هنوز هم در سنگر زندگی ایستاده‌ایم و باید این روایت‌ها را گفت؛ این‌ها فقط خاطره نیستند، معیارند.
انتهای پیام/