خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهران میزبان اردوی تمرینی کاراته‌کا‌های ناشنوای ایران و روسیه

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 01 خرداد 1404 - 14:24
تیم ملی کاراته ناشنوایان ایران از یکم تا دهم خرداد ماه اردوی تمرینی مشترک با کاراته کاهای روس برگزار خواهد کرد.
ملي،تيم،ناشنوايان،برگزار،كاراته

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پور - تیم ملی کاراته ناشنوایان ایران برای حضور در بازی‌های المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ که قرار است آبان ماه امسال به میزبانی ژاپن برگزار شود در حال آماده سازی خود برای حضور قدرتمند در این بازی‌ها است.
سعید خرمی رئیس انجمن کاراته فدراسیون ناشنوایان در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص آماده سازی تیم ملی برای المپیک ناشنوایان گفت: تیم ملی کاراته ناشنوایان روسیه با سه ملی پوش و یک مربی به کشورمان آمده‌اند و از امروز یکم تا دهم خردادماه اردوی مشترک تمرینی با ملی پوشان کشورمان در کمپ تیم های ملی خواهند داشت.
کاراته کا‌های روس هم سطح ملی پوشان کشورمان هستند و امیدواریم اردوی خوبی را برگزار کنیم.
او درخصوص اینکه ملی پوشان کشورمان مسابقه‌ای در خلال تمرینات با کاراته‌های روس برگزار خواهند کرد، گفت: در این اردوی مشترک فقط اعضای تیم ملی ایران و روسیه با یکدیگر تمرین خواهند کرد و مسابقه‌ای برگزار نمی‌شود.
خرمی درخصوص برنامه‌های اردویی تیم ملی بانوان نیز بیان کرد: برای بخش بانوان نیز برنامه‌های مفصلی تدارک دیده شده است و احتمالا در این بخش نیز با کشور‌های ترکیه و جمهوری آذربایجان اردو‌های مشترک تیمی برگزار کنیم.