خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار معروفی: دشمن تصویر جوانان ما را وارونه جلوه می‌دهد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1404 - 13:23
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین بر نقش جوانان برای دفاع از کشور و انقلاب تأکید کرد و تصویرسازی های دشمنان از جوانان را وارونه خواند.
جوانان،مقاومت،كشور،تأكيد،انقلاب،گذشته،مستضعفين،معروفي،گفتمان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سردار حسین معروفی، ظهر امروز در همایش گرامیداشت شهدای حاج عمران در منطقه مرزی پیرانشهر بر لزوم تقویت گفتمان مقاومت و جهاد به شهادت در جامعه تأکید کرد.
وی با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند ترویج گفتمان مقاومت، جهاد و شهادت هستیم، افزود: این گفتمان کشور و ملت ما را مصون می‌دارد و حقیقت‌های گذشته را به نسل امروز منتقل می‌کند.
معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: انقلاب اسلامی ایران دارای گذشته‌ای مقدس است که نباید اجازه دهیم این گذشته ارزشمند فراموش یا کمرنگ شود.
معروفی با تأکید به اینکه باید میان گذشته و حال پیوندی برقرار کنیم تا آینده را بر اساس آن بسازیم، ادامه داد: این گذشته پرافتخار، شناسنامه ملت ایران است.
وی با اشاره به اینکه گذشته‌ ما استحکام ملت بزرگ ما را به جهانیان شناسانده و پایه‌گذار فرهنگ مقاومت در کشور بوده است، یادآور شد: امروز اگر عزت داریم، به‌خاطر مقاومت و ایثار شهیدان‌ است.
معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: برخی می‌گویند نسل جوان امروز ضد دین یا بی‌تفاوت شده است اما من این را دروغی بزرگ می‌دانم و قبول ندارم، زیرا یقین دارم جوان امروز بیش از نسل‌های پیشین آماده دفاع از کشور و انقلاب است.
معروفی توضیح داد: در جریان مقاومت، جوانان ما هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای کشور برای دین خدا و انقلاب اسلامی جان‌فشانی کردند؛ این جوانان همان‌هایی هستند که امروز متهم به دین‌گریزی می‌شوند.
وی تأکید کرد: دشمن تلاش می‌کند چهره جوانان ما را وارونه نشان دهد، اما آیا ایام اربعین، عاشورا، مراسم‌ مذهبی، مساجد، تکایا و راهیان نور را جز جوانان این سرزمین احیا می‌کنند؟
معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین تأکید کرد: اگر درصدی از جوانان هم بی‌توجه‌اند، نمی‌توان آن را به همه تعمیم داد، زیرا اکثریت قاطع جوانان ما دیندارند، مؤمن‌اند، اهل غیرت و افتخار به کشور و انقلاب و ناموسشان هستند.
وی با بیان اینکه فرهنگ مقاومت و ایثار است که می‌تواند استحکام درونی کشور را تقویت کند، متذکر شد: ما باید به جوانان اعتماد کنیم و اجازه ندهیم تصویر نادرستی از آنان در جامعه نهادینه شود.
انتهای پیام/