خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ظرفیت تأمین آب اسلامشهر با حفر 25 حلقه چاه جدید

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 01 خرداد 1404 - 11:41
با بهره برداری از 25 چاه جدید، ظرفیت تأمین آب اسلامشهر افزایش می یابد، اما تداوم این طرح ها نیازمند تخصیص اعتبارات بیشتر و همکاری مردم در مدیریت مصرف است.
چاه،حفر،گنجي،حفاري،برق،بحران،10،اسلامشهر،حلقه،محدوده،ظرفيت،پ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، در پی تشدید بحران کم‌آبی در منطقه اسلامشهر، شرکت آبفای جنوب غرب استان تهران با اجرای برنامه‌ای فشرده، موفق به حفر و بهره‌برداری از 25 حلقه چاه جدید کرده است.
علیرضا گنجی قائم‌مقام این شرکت در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم جزئیات این اقدامات را تشریح کرد.
افزایش 200 درصدی ظرفیت حفاری چاه‌ها
گنجی با اشاره به برنامه‌ریزی اولیه برای حفر 10 حلقه چاه در سال آبی جاری از مهر 1403 تا مهر 1404، گفت: طبق برنامه، این 10 چاه تا بهمن و اسفندماه حفر و وارد مدار بهره‌برداری شد.
اما با تشدید بحران، دستور کار جدیدی تصویب شد که شامل حفر 7 چاه در شهرک امام حسین و 8 چاه در جاده احمدآباد مستوفی است.
با اضافه شدن این 15 چاه به 10 چاه قبلی، مجموع ظرفیت تأمین آب منطقه به 25 حلقه چاه میرسد.
وی افزود: این چاه‌ها به مخازن مرکزی متصل می‌شوند و از طریق شبکه‌ای یکپارچه، آب را به مناطق مختلف مانند واوان، میان‌آباد، لاله، باغ فیض، موسی‌آباد و دیگر محلات توزیع می‌کنند؛ این سیستم رینگ‌شده امکان انعطاف‌پذیری بیشتری در مدیریت بحران ایجاد کرده است.
پیشنهاد حفر چاه‌های جدید در محدوده راه‌آهن
قائم‌مقام آبفای جنوب غرب تهران از پیشنهاد جدید فرمانداری اسلامشهر برای حفر چاه‌های اضافی در محدوده راه‌آهن خبر داد و گفت: در جلسه بحران، پیشنهاد شد تا ظرفیت حفاری را 200 درصد افزایش دهیم.
از 10 چاه اولیه به 20 چاه رسیدیم و اکنون در حال بررسی امکان افزودن چندین چاه دیگر در محدوده اراضی راه آهن هستیم، اما باید توجه داشت که این طرح‌ها به منابع مالی، تجهیزات و زمان نیاز دارند.
چالش‌های فنی و زیرساختی
گنجی به چالش‌های اجرایی این پروژه‌ها اشاره و تأکید کرد: باتوجه به عدم وجود شبکه برق درنقاط درحال حفاری، برای تأمین برق چاه‌ها در برخی مناطق، تنها از دیزل‌ژنراتورها استفاده می‌شود که جوابگو نیست و تامین سوخت گازوئیل و نگهبانی محل هم بر هزینه‌ها می‌افزاید.
وی با اشاره به چالش‌های فنی برق رسانی به چاه‌های در حال حفاری، اظهار کرد: ممکن است فرآیند اتصال به شبکه برق زمان‌بر باشد.
بنابراین به‌صورت موقت از دیزل‌ژنراتورها استفاده می‌کنیم.
در حال حاضر تمام تلاش ما این است که تا اواسط خرداد، برق‌رسانی به چاههای جدید را تکمیل و آن‌ها را وارد مدار بهره‌برداری کنیم.
گنجی خاطرنشان کرد: عملیات به‌صورت موازی در حال انجام است.
حتما جرثقیل‌ها یا تجهیزات را در نقاط مختلف دیده اید، همه بخش‌ها همزمان پیش می‌روند.
این رویکرد باعث شده تا زمان اجرای پروژه به حداقل برسد.
انتهای پیام/