ناامید کننده مثل منیونایتد؛ تاتنهام قهرمان لیگ اروپا شد - تسنیم
تیم فوتبال تاتنهام با غلبه بر منچستریونایتد در فینال لیگ اروپا به عنوان قهرمانی رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فینال لیگ اروپا 25-2024 بین تیم ةای تاتنهام و منچستریونایتد از ساعت 22:30 شب گذشته (چهارشنبه) در ورزشگاه سنمامس شهر بیلبائوی اسپانیا برگزار شد و با پیروزی یک بر صفر و قهرمانی تاتنهام به سرانجام رسید.
برنان جانسون در دقیقه 42 تنها گل بازی را به سود تیم لندنی وارد دروازه شیاطین سرخ کرد.
با این قهرمانی وعده پیشین پوستکاوغلو سرمربی تاتنهام مبنی بر اینکه در سال دوم کارش یک جام میبرد، محقق شد و این تیم پس از 17 سال به یک عنوان قهرمانی رسید و علاوه بر آن سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را نیز به عنوان یکی از تیمهای سید یک کسب کرد.
نکته جالب؛ بردن جام در سالی است هری کین از تاتنهام جدا شده بود.
او که بین هواداران تاتنهام بسیار محبوب و به «شاهزاده هری» معروف بود، سالهای زیادی منتظر قهرمانی با این تیم بود اما هیچ وقت به آن نرسید.
کین این فصل با بایرن مونیخ یک جام داخلی برد اما تاتنهام بدون او لیگ اروپا را فتح کرد.
منچستریونایتد بنا بر آنچه در سالهای اخیر از این تیم دیدهایم باز هم ناامید کننده ظاهر شد تا همچنان آخرین جام اروپاییاش قهرمانی همین تورنمنت در فصل 17-2016 با ژوزه مورینیو باشد.
انتهای پیام/