خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری کلاهبرداری با ۲۰۳ پرونده

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 22:06
اهواز ـ جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان از دستگیری یک کلاهبردار با ۲۰۳ پرونده در استان‌های کشور خبر داد.
قضائي،خوزستان،متهم،استان،سفيدپوست،سردار

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حجت سفیدپوست عصر امروز چهارشنبه در گفتگویی رسانه‌ای بیان کرد: به دنبال ارجاع پرونده به پلیس استان خوزستان مبنی بر کلاهبرداری توسط فردی که خود را صاحب نفوذ در دستگاه‌های دولتی و نظامی عنوان کرده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پلیس با استفاده از شگردهای اطلاعاتی مخفیگاه متهم را در استان تهران شناسایی و پس از هماهنگی و اخذ نیابت قضائی در عملیات تعقیب و مراقبت او را دستگیر کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان خوزستان با اشاره به اینکه متهم ۱۰ سال متواری و تحت تعقیب مراجع قضائی بود، تصریح کرد: این مجرم در دادسراها و دادگاه‌های سراسر کشور ۲۰۳ جرم در استان‌های خوزستان، فارس، اصفهان، تهران و..
ثبت شده است.
سردار سفیدپوست اظهار کرد: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شد.