خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور کارت ایثارگری برای رزمندگان دوران دفاع مقدس

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 19:53
مشاور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در امور ایثارگران از صدور کارت ایثارگری برای رزمندگان دوران دفاع مقدس خبر داد و دو اقدام مهم وزیر میراث فرهنگی شامل ارتقای وضعیت معیشتی و ایجاد پست های سازمانی جدید را راهگشا ارزیابی کرد.
ايثارگران،وزير،فرهنگي،ميراث،ايثارگر،قاسمي،معيشتي،البرز،همكار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سردار سید قاسم قاسمی، مشاور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در امور ایثارگران امروز در جمع کارمندان ایثارگر اداره کل استان البرز در کاخ موزه سلیمانیه بر لزوم بهبود وضعیت معیشتی کارکنان، اجرای تغییرات ساختاری و هدفمندسازی برنامه‌های وزارتخانه تأکید کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از دیدار با همکاران ایثارگر در اداره کل میراث فرهنگی استان البرز، از تلاش‌های مدیرکل و سایر کارکنان این مجموعه تقدیر و خاطرنشان کرد: در این وزارتخانه دو هزار ایثارگر مشغول فعالیت هستند و حدود 300 توان‌یاب وجود دارند که خدمت به آن‌ها افتخاری بزرگ محسوب می‌شود.
مشاور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در امور ایثارگران با بیان اینکه وزیر میراث فرهنگی همواره توجه ویژه‌ای به مشکلات ایثارگران داشته و در رویدادهای مرتبط با خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران به‌طور فعال حضور دارد، به نقش حمایتی وزارت میراث‌فرهنگی اشاره کرد.
قاسمی با اشاره به ایفای این نقش در کمیسیون‌های فرهنگی اجتماعی و حقوقی نهاد ریاست جمهوری در دفاع از حقوق ایثارگران نیروهای مسلح و بنیاد شهید افزود: بیش از سه و نیم میلیون نفر رزمنده در کشور داریم که همه شایسته بالاترین سطح احترام هستند، حتی اگر به مقام جانبازی یا شهادت نرسیده باشند.
وی از اقدام نسبت به صدور کارت ایثارگری برای رزمندگان دوران دفاع مقدس خبر داد و دو اقدام مهم وزیر میراث‌فرهنگی شامل ارتقای وضعیت معیشتی و ایجاد پست‌های سازمانی جدید را راهگشا ارزیابی و بر اولویت دادن به استان‌های محروم و کم‌برخوردار تأکید کرد.
قاسمی از پیگیری مشکلات ساختاری و اداری در این مناطق خبر داد و دغدغه دیگر وزیر را نامناسب بودن فضای فیزیکی برخی ادارات کل استانی دانست و تصریح کرد: تمام تلاش ما معطوف به ارتقای شرایط کاری همکاران در سراسر کشور و فراهم آوردن امکانات لازم برای ارائه خدمات شایسته‌تر است.
انتهای پیام/