تحول در شبکه توزیع برق کرمانشاه با اعتبار 2650 میلیارد تومان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از تخصیص اعتبار 2650 میلیارد تومانی برای تحول در شبکه توزیع برق استان خبر داد و گفت: این اعتبار در حوزه تبدیل کامل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار، هوشمندسازی شبکه و تجهیز ناوگان خودرویی هزینه می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، عبدالرضا علیرضاپوری در نشست خبری مدیران دستگاههای صنعت آب و برق که امروز در شرکت برق منطقهای برگزار شد در تشریح مصوبات سفر اخیر رئیس جمهور به استان، اظهار کرد: با توجه به اینکه حدود 7500 کیلومتر از شبکه فشار ضعیف هوایی استان کرمانشاه را شبکه سیمی تشکیل میدهد و 5000 کیلومتر آن کابل خودنگهدار است، یکی از مهمترین خواستهها و مصوبات سفر، تبدیل کامل 2500 کیلومتر باقیمانده شبکه سیمی به کابل خودنگهدار با اعتبار 1750 میلیارد تومان بود.
وی با بیان اینکه 1000 میلیارد تومان از این اعتبار از محل بازگشت سیم تأمین خواهد شد، افزود: با توجه به حجم بالای پروژه، برنامهریزی شده است این طرح طی پنج سال و با اجرای سالانه 500 کیلومتر شبکه به انجام برسد.
علیرضاپوری با اشاره به اهمیت هوشمندسازی و اتوماسیون شبکه توزیع برق استان، عنوان کرد: اکنون 93 درصد از مشترکین چاههای کشاورزی، 45 درصد از ادارات و 50 درصد از صنایع خارج از شبکههای صنعتی به صورت هوشمند و با نصب کنترل خاموش، پایش میشوند.
مدیرعامل شبکه توزیع نیروی برق استان کرمانشاه افزود: برای تکمیل پروژه هوشمندسازی کامل شبکه، 410 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که تلاش میشود این طرح نیز زودتر از برنامه پنج ساله اجرایی و به بهرهبرداری برسد.
علیرضاپوری با تاکید بر لزوم تجهیز و نوسازی ناوگان خودرویی شرکت، گفت: با توجه به فرسودگی ناوگان خودرویی، 420 میلیارد تومان برای این منظور در مصوبات سفر ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است.
وی همچنین از اختصاص 40 میلیارد تومان برای بازسازی ساختمانهای اداری و 30 میلیارد تومان برای تجهیز و تکمیل مواد مورد نیاز شبکه خبر داد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با بیان اینکه مجموع اعتبارات تخصیص یافته برای این طرحها 2650 میلیارد تومان است بیان کرد: امیدواریم با جذب به موقع این اعتبارات، بتوان ساماندهی کامل شبکه، ناوگان خودرویی و هوشمندسازی شبکه را به سرانجام رساند.
علیرضاپوری در بخش دیگری از سخنان خود به استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در استان اشاره کرد و گفت: 111 خاستگاه انرژی خورشیدی در استان مورد مطالعه قرار گرفته و قرار است با نصب پنل، 330 مگاوات برق تولید شود.
محل اعتبار این طرح از محل تسهیلات 38 همتی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان است.
وی افزود: بر اساس مصوبه دولت، ادارات ملزم به تأمین 20 درصد برق مورد نیاز خود با استفاده از پنلهای خورشیدی هستند.
شناسایی و جمعآوری 230 دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمانشاه
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه مقابله با استخراج غیرمجاز رمز ارزها، گفت: تاکنون 230 دستگاه رمز ارز غیرمجاز در استان شناسایی و جمعآوری شده و شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه در این زمینه جزو پنج شرکت برتر کشور است.
علیرضاپوری با اشاره به وجود تعدادی رمز ارز مجاز در استان، خاطرنشان کرد: مالکان رمز ارزهای مجاز باید نسبت به تامین برق مورد نیاز خود در زمانهای اوج بار، از طریق انرژیهای تجدیدپذیر اقدام کنند و میتوانند از ساعت 3 بامداد تا 8 صبح از برق شبکه استفاده کنند.
انتهای پیام/