شهید رئیسی؛ حامی بیمنت محرومان و صدای کارگران جنوب - تسنیم
شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی حامی بی منت محرومان، صدای مشکلات صیادان جنوب از جمله مدیرانی تراز انقلاب بود که با حضور میدانی و ارتباط صمیمی با مردم، مشکلات آنان را درک و برای برطرف شدن آن ها تلاش بی وقفه ای داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، فرنگیس حمزهیی ـ شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی، نه تنها در مسئولیتهای عالی کشور، بلکه در میان مردم و برای رفع دغدغه مستضعفان حضوری ملموس و موثر داشت و در مدت کوتاه ریاست جمهوری خود با رویکرد عدالتمحور و روحیه جهادی، منشأ خدمات ارزندهای در نقاط مختلف کشور از جمله در بخشهای دورافتاده استان هرمزگان شد.
آیتالله رئیسی؛ رئیسجمهوری که درد مردم را با جان و دل لمس کرد؛ از احیای صنایع برای کارگران، پیگیری رفع مشکلات صیادان جنوب تا گرهگشایی از مشکلات محرومان.
در گفتوگو با یک مستندساز اجتماعی در استان هرمزگان، ابعاد مختلف شخصیت و مدیریت شهید رئیسی و دستاوردهای اقدامات میدانی وی مرور میشود.
این گفتوگوی تفصیلی، همچنین روایتی از نقش آفرینیهای ایشان در حمایت از اقشار محروم، پیگیری مشکلات کارگران و راهکارهای عملی برای پیشرفت مناطق کمبرخوردار است؛ روایتی از زبان هنرمندانی متعهد مانند «محمود شهبازی» مستندساز هرمزگانی درباره شخصیت و خدمات شهید آیتالله رئیسی و تجارب شخصی در ساخت مستندهای اجتماعی به ویژه در خود استان هرمزگان شاهد نزدیک تلاشهایش بودهاند.
تسنیم: آقای شهبازی اتفاقات روز یکشنبه سیام اردیبهشت 1403 و خبر حادثه بالگرد رئیسجمهور شهید را چطور و در چه شرایطی شنیدید؟
محمود شهبازی: عصر آن روز، به همراه گروه تصویربرداری برای ساخت مستند شهید حقانی به منزل حجتالاسلام متین رفته بودیم تا به مسجدکوفه و بازارروز بندرعباس برویم و مصاحبه ایشان را ضبط کنیم.
تازه به مسجد کوفه رسیده بودیم که تلفن حاج آقا زنگ خورد و در حین صحبت متوجه ناراحتی چهره ایشان شدم.
پس از پایان مکالمه، گفتند خبر ناگواری شنیدهاند و از ما خواستند دعا کنیم که دروغ باشد.
در راه بازگشت متوجه شدیم خبر سقوط بالگرد رئیسجمهور را شنیدهاند و از آن لحظه مانند بسیاری از مردم نگران و پیگیر وضعیت ایشان شدم.
تسنیم: نخستین برخورد و شناخت شما از شهید رئیسی در چه مقطعی بود؟
شهبازی: اولین بار شهید رئیسی را زمانی که مسئول قوه قضائیه بودند و به بندرعباس آمده بودند، دیدم، در آن سفر پیگیر مشکلات صیادان جنوب بودند و آن رویکرد دغدغهمند ایشان برای من بسیار قابل توجه بود.
تسنیم: در مسیر فعالیت مستندسازی چگونه با گفتمان و عملکرد شهید رئیسی همراه شدید؟
شهبازی: وقتی شهید رئیسی نامزد ریاست جمهوری شدند، به خاطر روحیه مردمداری و عدالتخواهیشان، در ستاد رسانه و تولید محتوای ایشان همکاری داشتم.
یکی از حرفهای ماندگار ایشان برای من این بود که *“من فقر را با همه وجودم لمس کردهام”* اعتقاد دارم کسی که فقر را لمس کرده باشد، درد آدمهای فقیر را میفهمد و همین صمیمیت سبب همراهی فقرا با ایشان شد.
تسنیم: آیا نمونهای از تاثیرگذاری مستقیم عملکرد مسئولان را از نزدیک دیدهاید؟
شهبازی: بله.
در ماجرای کارگران معدن فاریاب (آسمینون) که برای دریافت مطالباتشان تونل را سه شبانه روز مسدود کرده بودند، به همراه آقای عابد قاسمی از این تجمع فیلم تهیه کردیم و توانستیم آن را مستقیماً به دست شهید رئیسی برسانیم و پس از ریاست جمهوری ایشان، مالک معدن خلع ید شد و مشکلات کارگران آسمینون برطرف شد.
تسنیم: از دستاوردهای سفرهای استانی دولت شهید رئیسی هم نمونهای ذکر کردید؟
شهبازی: بله.
در آخرین سفر ایشان به هرمزگان، بیش از هشت هزار قایق صیادی که سالها بیمجوز بودند، مجوز دریافت کردند.
همچنین هزاران کشاورز که از بانک کشاورزی وام داشتند، با حمایت دولت شهید رئیسی، بدهیشان تسویه شد به نظرم اگر روابط عمومی بانک کشاورزی هرمزگان این مستندات را منتشر کند، مردم بیشتر قدردان خدمات دولت خواهند بود.
تسنیم: راز محبوبیت آقای رئیسی در میان بخشهای کمبرخوردار و محروم جامعه را در چه میبینید؟
شهبازی: شهید رئیسی چون از خانوادهای برآمده بود که طعم فقر و یتیمی را چشیده بود، همدلی ویژهای با اقشار محروم داشت.
اولویت اصلی ایشان خانوادههای ضعیف کشور بود و پیگیر فعالسازی کارخانجات و کارگاههای تعطیل، احیاء صنایع و رونق اقتصاد دریا محور بودند، همچنین مبارزه جدی با کشتیهای ترال و مشکلات کارخانههایی مانند هپکو، هفت تپه، و بازگرداندن آلومینیوم المهدی به مدار تولید از جمله اقدامات مهم ایشان بود.
تسنیم: اگر بخواهید یک خصوصیت برجسته از اخلاق آقای رئیسی را بیان کنید، چه میگویید؟
شهبازی: ولایتپذیری و احترام ویژه به رهبری از ویژگیهای برجسته شهید رئیسی بود که همیشه مرا تحت تأثیر قرار میداد، ایشان اسوه صبر بوده و با وجود تخریبها همواره توجهش به کار برای مردم و کشور بود.
تسنیم: آخرین اثر مستندسازی شما چیست و چه افتخاری کسب کرده است؟
شهبازی: آخرین مستند من با نام «عالیجنابان معدن» موفق به کسب عنوان برگزیده جشنواره عمار 1403 شد که برای من افتخار بزرگی است.
به گزارش تسنیم، بالگرد حامل خادم الرضا(ع) شهید آیتالله سیدابراهیم رییسی، رییس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران عصر روز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی در منطقه جنگلی دیزمار بین روستای اوزی و پیر داوود سقوط کرد.
آیتالله آلهاشم نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجانشرقی، سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رییسجمهوری و سه نفر کادر پروازی از شهدای همراه وی نیز همگی به شهادت رسیدند.
انتهای پیام/864