خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امارات از توافق برای ارسال کمک‌های فوری به غزه خبر داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 17:40
به گفته امارات، این کشور مجوز ارسال کمک‌های فوری غذایی برای ۱۵ هزار فلسطینی را دریافت کرده است.
سازمان،غزه،ملل،امارات،اسرائيل،نفر،گذرگاه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - امارات می‌گوید با رژیم اسرائیل به توافق رسیده تا اجازه ارسال کمک‌های فوری بشردوستانه به غزه را بدهد.
در بیانیه‌ای که در رسانه‌های دولتی امارات منتشر شده، گفته شده که این کمک‌ها نیاز‌های غذایی حدود ۱۵ هزار نفر از مردم را در مرحله اولیه برطرف می‌کند.
با این حال، هنوز مشخص نیست که چه زمانی کمک‌های امارات به غزه ارسال می‌شود.
بر اساس گزارشی که ۱۷ آژانس و سازمان غیردولتی سازمان ملل منتشر کرده‌اند، نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر در غزه با گرسنگی فاجعه باری رو‌به‌رو هستند.
ابتدای این هفته، رژیم اسرائیل مدعی شد که محاصره غزه را کاهش می‌دهد.
با این حال، به گفته دو مقام سازمان ملل که نامشان فاش نشده، این سازمان تاکنون موفق نشده هیچ کامیون کمکی را از گذرگاه مرزی کرم ابوسالم به انبار‌های داخل غزه منتقل کند.
استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل روز سه‌شنبه گفت که تیم‌های این سازمان چندین ساعت منتظر مجوز اسرائیل برای رفتن به گذرگاه بودند، اما در نهایت موفق به انجام این کار نشدند.
طبقه‌بندی یکپارچه امنیت غذایی مورد حمایت سازمان ملل نیز نشان می‌دهد که بیش از ۹۳ درصد از کودکان غزه یا حدود ۹۳۰ هزار نفر در این باریکه در معرض خطر قحطی هستند.
منبع: گاردین