خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فتح‌الفتوح امام راحل تداوم تربیت رئیسی‌هاست - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 16:30
نماینده ولی فقیه در مازندران ضمن تبیین ویژگی های شهید آیت الله رئیسی بر اهمیت تربیت نیروی انسانی کارآمد در انقلاب اسلامی و الگوبرداری از این ویژگی ها در مدیریت کشور تاکید کرد.
شهيد،رهبري،ملت،انقلاب،اسلامي،رئيسي،معظم،مقام،تربيت،كارآمد،هم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت الله محمدباقر لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در همایش بین‌المللی "شهید جمهور و زمینه‌سازی تحقق تمدن نوین اسلامی ایرانی براساس آموزه‌های قرآنی" که در فریدونکنار برگزار شد، به تبیین ویژگی‌های شهید آیت‌الله رئیسی و اهمیت تربیت نیروی انسانی کارآمد در انقلاب اسلامی پرداخت و ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان در این همایش، اظهار داشت: گفته شده در بخش رسانه‌ای این همایش، بیش از 500 اثر دریافت شد که نیمی از آن‌ها داوری و 13 اثر ممتاز شناخته شده‌اند و در بخش علمی نیز بیش از 250 مقاله رسیده است.
وی با تاکید بر شخصیت چندوجهی شهید جمهور آیت‌الله رئیسی، گفت: شهید آیت‌الله رئیسی هم فرزند حوزه بودند، هم فرزند انقلاب و هم فرزند ملت.
آیت الله محمدی لائینی مهمترین وظیفه حال حاضر را فرزندآوری بیشتر از این نهادها دانست و افزود: باید کاری کنیم که این نهادها به ناباروری و ناکارآمدی کشیده نشوند و همچنان در تربیت و تولید فرزندانی همچون آیت‌الله رئیسی، کارآمد و بارور باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با مقایسه دیدگاه‌های گذشته و حال ملت ایران، بیان کرد: در گذشته، وقتی شخصیتی از دنیا می‌رفت، می‌گفتند دیگر زمانه چنین فرزندی نمی‌آورد اما به برکت انقلاب اسلامی، ملت آنچنان خودش را یافته که حتی با وجود فقدان شخصیت های کم نظیر، شعار مردم این نیست که زمانه دیگر چنین فرزندی نمی‌آورد، بلکه می‌گویند ایران پر است از چنین انسان‌های موثر و انقلابی.
این مسئول در ادامه این نگاه را نشان‌دهنده خودباوری و اعتماد به نفس ملت دانست و عنوان کرد: این نگاه می‌تواند ملت را بارور کند که در هیچ عرصه‌ای مایوس نشود.
وی همچنین با اشاره به حوادث و چالش‌های مختلفی که انقلاب اسلامی پشت سر گذاشته، تاکید کرد: انقلاب اسلامی ما، ملت را به خودباوری رسانده و این ملت، فرزندآوری‌اش هرگز کم نیاورده است.
آیت‌الله محمدی لائینی به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری دیروز تاکید کردند که این خاصیت انقلاب اسلامی ماست؛ تربیت نیروی انسانی اینچنینی، بسیج‌کنندگی جوانان و نوجوانان، این‌ها از ویژگی‌های انقلاب اسلامی ماست، ایشان فرمودند تداوم تربیت مردان از خودگذشته و کارآمد به وسیله انقلاب، همان فتح‌الفتوح امام بزرگوار است.
نماینده ولی فقیه در مازندران، بر ضرورت جدی گرفتن منشور مقام معظم رهبری در رابطه با بازتاسیس حوزه علمیه قم تاکید و تصریح کرد: اگر حوزه می‌خواهد حوزه‌ای کارآمد باشد که مثل رئیسی‌ها فراوان تربیت شوند و به موقع بتوانند خدمتگزاران راستین برای ملت و مملکت باشند، باید توصیه‌های اینچنینی را جدی بگیریم.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: این منشور، یک کتاب است و مدیران حوزه‌های علمیه باید ضعف‌ها را برطرف و قوت‌ها را تقویت کنند و به توصیه‌های مقام معظم رهبری توجه جدی داشته باشند.
این مسئول به سه ویژگی اصلی شهید رئیسی از منظر مقام معظم رهبری اشاره کرد: دل خاشع و ذاکر، زبان صریح و ساده و عمل خستگی‌ناپذیر و دائم‌کار از مهمترین ویژ‌گی‌های شهید جمهور بودند.
وی با اشاره به پیشنهاد مسئولیت ریاست قوه قضائیه به شهید رئیسی، گفت: ایشان از مقام معظم رهبری پرسیدند که مرا از روضه من ریاض الجنه (خدمت امام رضا (ع)) می‌خواهید به شفیع جهنم (لبه قضاوت) بیاوری؟
این نشان از دغدغه‌مندی و خلوص ایشان بود.
آیت الله محمدی لائینی در پایان اذعان داشت: باز هم خرسندیم و تشکر می‌کنیم که این همایش به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، به ویژه شهید جمهور آیت‌الله رئیسی و یارانش و تبیین ابعاد شخصیت ایشان در زمینه زمینه‌سازی تحقق تمدن نوین اسلامی ایرانی براساس آموزه‌های قرآنی برگزار شد.
انتهای پیام/