اشتغال کلید طلایی مقابله با آسیبهای اجتماعی - تسنیم
نماینده رفسنجان و انار در مجلس اشتغال را سرفصل درمان تمامی آسیب های اجتماعی دانست و گفت: حل مشکلات اقتصادی، زمینه ساز کاهش بزهکاری در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، احمد انارکی محمدی، نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در همایش طلایهداران پیشگیری و خیرخواهان اجتماعی، با اشاره به پیوند عمیق میان اقتصاد و مسائل اجتماعی گفت: اگر مشکلات اقتصادی در جامعه مرتفع شود، بسیاری از افرادی که امروز در زندانها به سر میبرند، هرگز به این مسیر کشیده نمیشدند.
نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، اشتغال را سرفصل درمان تمام آسیبهای اجتماعی دانست و بر ضرورت تقویت زیرساختهای اقتصادی در راستای کاهش ناهنجاریهای اجتماعی و حقوقی تاکید کرد.
وی با تأکید بر نقش بنیادین اشتغال در سلامت اجتماعی ادامه داد: اشتغال پایدار، کرامت انسانی را حفظ میکند و یکی از موثرترین راهکارها برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نظیر جرم، اعتیاد، طلاق و حاشیهنشینی است.
نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی همچنین از قوه قضائیه به عنوان نهادی پویا یاد کرد و افزود: حمایتهای حقوقی و قضائی از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان، لازمه ایجاد بستر مناسب برای اشتغالزایی و رونق تولید است و انتظار میرود دستگاه قضائی در این مسیر همچنان همراه و حامی بخش خصوصی باشد.
مصلحین و حکمین قرآنی؛ الگویی نوین برای حلوفصل دعاوی اجتماعی
نماینده مصلحین و حکمین قرآنی استان کرمان با اشاره به مبانی قرآنی صلح و اصلاح ذاتالبین، طرح مصلحین و حکمین قرآنی را حرکتی اثرگذار در راستای کاهش دعاوی حقوقی و کیفری دانست و از دستاوردهای گسترده این طرح در استان کرمان خبر داد.
رحیمزاده، ضمن تاکید بر جایگاه والای صلح در قرآن کریم گفت: صلح و همزیستی مسالمتآمیز، از اصول بنیادین دین مبین اسلام است و اصلاح میان مردم، عملی دینی، مستند به آیات و روایات است.
نماینده مصلحین و حکمین قرآنی استان کرمان افزود: هر شخصی که برای اصلاح جامعه گام بردارد، در مسیر رسالت انبیاء حرکت میکند و مصداق واقعی یک مصلح است.
رحیمزاده ادامه داد: ایده مصلحین و حکمین قرآنی، در هفت سال گذشته با بهرهگیری از ظرفیتهای فرهیختگان، روحانیون، نخبگان صنفی و فرهنگی، به درختی تنومند و ثمربخش بدل شده که نتایج ملموسی در کاهش پروندههای قضائی داشته است.
به گفته وی، تاکنون 30 دفتر مصلحین و حکمین قرآنی در استان کرمان راهاندازی شده و 7,153 نفر به عنوان مصلح و حکم قرآنی در حال فعالیت هستند؛ همچنین 12 دوره آموزشی در مرکز استان و دفاتر شهرستانها برای ارتقاء دانش این افراد برگزار شده است.
اورژانس قضایی؛ بازوی اجرایی مصلحین قرآنی
وی از راهاندازی 14 واحد "اورژانس قضایی" به عنوان یکی از دستاوردهای برجسته این طرح یاد کرد و گفت: این اورژانسها، در کلیه دعاوی خانوادگی، کیفری و حقوقی تا رسیدن به سازش، مداخله و حمایت قضائی میکنند.
رحیمزاده با اشاره به آمار سال گذشته خاطرنشان کرد: از مجموع 6,462 پرونده ارجاع شده به دفاتر مصلحین قرآنی، بیش از 4,242 پرونده به صلح انجامیده و از 8,341 مورد ارجاع به اورژانسهای قضایی نیز 4,887 مورد به سازش ختم شده است که این ارقام، نشانهای روشن از اثرگذاری این طرح در نظام حقوقی کشور است.
انتهای پیام/511/