خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهید رئیسی سرباز مخلص رهبر انقلاب و حلال مشکلات مردم بود

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 14:13
معاون اجرای ریاست جمهوری در دولت سیزدهم گفت:شهید رئیسی نهایت حرمت را در برخورد با مردم رعایت می کرد. آن چه در مراسم تشییع و سلسله برنامه های بزرگداشت او اتفاق افتاد، نشان دهنده اخلاص، تواضع و سربازی مخلص در محضر رهبر معظم انقلاب بود.
دولت،رئيسي،شهيد،اشاره،سيزدهم،منصوري،جمهوري،اقتصادي،رياست،معا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محسن منصوری ظهر امروز در مراسم ویژه‌برنامه بزرگداشت اولین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با بیان ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی شهید رئیسی اظهار داشت: در زندگی ایشان، نوعی دلبستگی عاشقانه به حضرت رضا(ع) مشهود بود.
این ارتباط عمیق، در سبک زندگی، رفتار و تصمیم‌گیری‌های او تأثیر داشت.
دولت او، دولت عشق بود و خدمتش به مردم، خالصانه، آرام و عاشقانه انجام می‌شد.
وی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی شهید رئیسی افزود:گرچه در برخی حوزه‌های اجرایی، نواقصی وجود داشت، اما آن‌چه در توان داشت را بدون کم‌وکاست به میدان آورد.
تمام تلاش او برای خدا و مردم بود و مسیری که طی می‌کرد، در جهت رشد و تعالی کشور قرار داشت.
منصوری تصریح کرد: شهید رئیسی مدیری مردم‌شناس و مردمی‌دار بود.
از همان آغاز دولت، بر اقتصاد مقاومتی تأکید داشت و هدف‌گذاری رشد 8 درصدی را مطرح کرد؛ در حالی که بسیاری تحقق آن را بعید می‌دانستند.
اما با بهره‌گیری از منابع و ظرفیت‌های موجود، به رشد اقتصادی حدود 5 درصد دست یافتیم.
معاون اجرای ریاست جمهوری در دولت سیزدهم با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی آن شهید بزرگوار گفت: مقام معظم رهبری نیز در تعابیر خود به ویژگی‌های خاص شهید رئیسی اشاره کرده‌اند.
او ساده، صریح و شفاف صحبت می‌کرد، اما در عمل، جدی و محکم بود.
نسبت به مشکلات معیشتی مردم بسیار حساس بود.
اگر احساس می‌کرد مردم تحت فشارند، عمیقاً ناراحت می‌شد و به شدت تحت تأثیر قرار می‌گرفت.
وی ادامه داد: در سفرهای استانی، اگر ناهماهنگی و ضعف اجرایی مشاهده می‌کرد، مسئولان را توبیخ می‌کرد تا رضایت مردم تأمین شود.
او همواره تأکید می‌کرد که با آحاد مردم باید با ادب و احترام برخورد شود.
ادب او، شاکله دولت او بود.
منصوری با بیان اینکه شهید رئیسی سرباز مخلص رهبری و حلال مشکلات مردم بود اظهار کرد: رئیس‌جمهور فقید با روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر، پروژه‌های نیمه‌تمام را شخصاً پیگیری می‌کرد؛شهید رئیسی نهایت حرمت را در برخورد با مردم رعایت می‌کرد.
آن‌چه در مراسم تشییع و سلسله برنامه‌های بزرگداشت او اتفاق افتاد، نشان‌دهنده اخلاص، تواضع و سربازی مخلص در محضر رهبر معظم انقلاب بود.
معاون اجرای ریاست جمهوری در دولت سیزدهم با اشاره به شخصیت مردمی و روحیه جهادی این شهید بزرگوار گفت: شهید رئیسی همواره می‌گفت مسئله را باید حل کرد، نه توجیه؛ مشکلات و چالش‌های کشور را به چشم خود می‌دید و شخصاً برای حل آن‌ها اقدام می‌کرد.
نمونه بارز آن، راه‌آهن سنندج بود که پس از 18 سال توقف، با پیگیری مستقیم ایشان به بهره‌برداری رسید.
وی با اشاره به پروژه‌های زیربنایی ادامه داد: در استان‌هایی مانند اصفهان و کردستان، طرح‌های مهم آبی در حال اجرا بود که با تأمین منابع خارج از بودجه دولت پیش می‌رفتند.
شهید رئیسی در دوران مسئولیت خود موفق شد 8 هزار واحد صنعتی راکد را احیا کند؛ واحدهایی که بیش از 313 هزار میلیارد تومان سرمایه مردم در آن‌ها معطل مانده بود.
منصوری بیان کرد: شهید رئیسی اعتقاد داشت که به‌جای ساخت تسهیلات جدید، باید ابتدا سرمایه‌های ازکارافتاده مردم را احیا کرد و انگیزه‌ها را به چرخه تولید بازگرداند.
این نگاه واقع‌بینانه، یکی از ویژگی‌های مدیریتی مهم شهید رئیسی بود.
معاون اجرای ریاست جمهوری در دولت سیزدهم با اشاره به فلسفه سفرهای استانی دولت سیزدهم تصریح کرد: سفرهای استانی ایشان فقط بازدید نبود، بلکه بررسی دقیق مسائل امنیتی، اقتصادی و اجتماعی استان‌ها را در بر داشت.
در سال‌های سخت 1401 و 1402، که دشمن چشم طمع به کشور دوخته بود، ایشان با شجاعت در میدان بود.
در سرمای شدید یزد یا شرایط خاص کردستان، حضور میدانی داشت و مردم نیز صادقانه از او استقبال می‌کردند.
وی با اشاره به مواضع روشن شهید رئیسی در سیاست خارجی گفت: تصمیمات او در عرصه سیاست بین‌الملل بسیار حکیمانه و شفاف بود.
مذاکرات غیرمستقیم با طرف‌های خارجی را برای حفظ مصالح کشور پیگیری می‌کرد تا بهانه‌ای به دست دشمن ندهد.
حتی در مبادلات اقتصادی تلاش کرد وابستگی به دلار را کاهش دهد و از ارزهای جایگزین مانند پول بریکس استفاده شود.
منصوری با اشاره به رویکرد فسادستیز شهید رئیسی خاطرنشان کرد: مرکز مبارزه با مفاسد ریاست‌جمهوری را راه‌اندازی کرد و طی دوره کوتاه مسئولیت خود، نزدیک به 200 مدیر ناصالح را برکنار نمود.
او اصلاح ساختار، تقویت منابع انسانی و پاک‌سازی مدیریتی را از اولویت‌های اصلی دولت خود قرار داده بود.
معاون اجرای ریاست جمهوری در دولت سیزدهم با تأکید بر دستاوردهای دولت سیزدهم، از شهید رئیسی به عنوان چهره‌ای ساختارساز، عدالت‌محور و پایبند به حکمرانی مردمی یاد کرد و گفت: اگر دولت ایشان استمرار می‌یافت، بی‌شک یکی از موفق‌ترین دولت‌های پس از انقلاب می‌بود.
منصوری در بخش دیگری از سخنان خود در مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله رئیسی، با اشاره به نقش بنیادین رئیس‌جمهور فقید در ساختارسازی نهادهای مردمی و ارتقای ظرفیت‌های بومی گفت: شهید رئیسی باور داشت که ظرفیت‌های مردمی، مهم‌ترین سرمایه کشور هستند.
او بر این باور بود که حکمرانی مطلوب بدون مشارکت فعال و میدانی مردم، ممکن نیست.
از همین رو، ساختارهایی چون بنیاد کرامت رضوی را با هدف استفاده از ظرفیت‌های نرم و فرهنگی آستان قدس تأسیس کرد و تعریفی نوین از مفهوم خادمی و خادمیاری ارائه داد.
وی افزود: از نظر شهید رئیسی، هر فردی که می‌خواهد برای امام رضا(ع) کاری انجام دهد، باید بدون مانع و بروکراسی وارد عمل شود.
این نگاه باعث شد نهاد خادمیاری در آستان قدس با سهولت در دسترسی مردم شکل بگیرد و به بازوی مردمی فرهنگی بزرگی تبدیل شود.
منصوری با اشاره به عملکرد دولت در حوزه اقتصاد گفت:در شاخص رشد اقتصادی طی ده سال اخیر، دولت سیزدهم با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی توانست به رشد حدود 5 درصدی دست پیدا کند.
اگر این دولت ادامه می‌یافت، بی‌شک یکی از موفق‌ترین دولت‌ها در تاریخ جمهوری اسلامی بود.
همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، دولت شهید رئیسی در بیش از 50 حوزه اقتصادی، پیشرفت‌های بی‌نظیری رقم زد.
معاون اجرای ریاست جمهوری در دولت سیزدهم با اشاره به آمارهای دقیق‌تر ادامه داد:نرخ بیکاری در کانال 7 درصد تثبیت شد، تولید خودرو به یک میلیون و 400 هزار دستگاه رسید و در حوزه مسکن، پروژه ساخت بیش از 2.5 میلیون واحد کلید خورد.
این در حالی است که از طرح مسکن مهر دولت‌های نهم و دهم، 240 هزار واحد نیمه‌تمام باقی مانده بود که در دولت سیزدهم تکمیل شد.
وی به کارنامه سلامت دولت سیزدهم در دوران کرونا اشاره کرد و گفت:در شرایطی که روزانه تا 700 مرگ کرونایی داشتیم و درگیر محدودیت‌های اقتصادی و موضوع FATF بودیم، شهید رئیسی اولویت را به سلامت مردم داد.
با مدیریت دقیق و اخلاص‌محور، تعداد فوتی‌ها به صفر نزدیک شد و این موفقیت به نام او در تاریخ ثبت شد.
منصوری با اشاره به روحیه ساده‌زیستی و پاکدستی آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: ایشان در ریاست‌جمهوری در یک آپارتمان 80 یا 90 متری، پشت ساختمان نهاد ریاست‌جمهوری استراحت می‌کرد.
حتی یک ریال از حق تودیع خود از آستان قدس را دریافت نکرد و گفت: این مبلغ را خرج زائران کنید.
معاون اجرای ریاست جمهوری در دولت سیزدهم با اشاره به هجمه‌های سیاسی و رسانه‌ای به دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: خیلی‌ها نتوانستند عدالت‌محوری و حکمرانی دینی او را تحمل کنند.
بداخلاقی کردند، تهمت زدند، تحریف کردند، اما او با صبوری و اخلاق علوی ایستاد.
در برابر فساد ایستاد، مرکز مبارزه با مفاسد اقتصادی را راه‌اندازی کرد و در مدت کوتاه خود، بیش از 200 مدیر ناصالح را کنار گذاشت.
منصوری در پایان گفت: اصلاح حکمرانی، تغییر ریل مدیریتی کشور، بازتعریف مدیریت دینی و قرآنی، همه از اقدامات بنیادینی بود که با دلبستگی عمیق شهید رئیسی به اهل بیت علیهم‌السلام گره خورده بود؛ و خداوند در نهایت، پاداش این اخلاص را با درجه رفیع شهادت به او عطا کرد.
انتهای پیام/282