شهید رئیسی نماد مدیریت انقلابی، خدمت بیوقفه و حکمرانی مردم - تسنیم
معاون پارلمانی دولت سیزدهم، گفت: شهید رئیسی مصداق بارز مدیر تراز انقلاب اسلامی بود، مدیری خستگی ناپذیر که با دوری از حواشی خود را وقف رفع مشکلات مردم کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت سیزدهم صبح امروز در آیین بزرگداشت سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش در کرمان، با بیان ویژگیهای شخصیتی و مدیریتی رئیس جمهور شهید، گفت: آیتالله رئیسی مصداق بارز مدیر در تراز انقلاب اسلامی بود، مدیری خستگیناپذیر که خدمت به مردم را بالاترین عبادت میدانست و با دوری از حواشی، خود را وقف رفع مشکلات مردم کرد.
وی با بیان اینکه این روزها جایجای ایران اسلامی در حزن و اندوه سالگرد شهادت رئیس جمهور فقید و همراهانش بهسر میبرد، افزود: مقام معظم رهبری در بیانات خود شهید رئیسی را «سیدالشهدای خدمت» نامیدند و تأکید کردند که ویژگیهای او باید ثبت شود تا معیار سنجش مدیران آینده باشد.
شهید رئیسی؛ مدیری با ریشههای مردمی و روحیهای بینظیر
حسینی با اشاره به خاستگاه اجتماعی و زندگی شخصی آیتالله رئیسی، عنوان کرد: ایشان از پنج سالگی پدر خود را از دست داد و در مسیر زندگی با محرومیت آشنا شد و به همین دلیل درد مردم را بهدرستی درک میکرد و نمیتوانست رنج و سختی آنان را تحمل کند.
وی افزود: رئیسجمهور شهید، خاشع، ذاکر، سادهزیست و عاشق خدمت بود.
حتی در سفرهای خارجی و رسمی، ساده و بدون تشریفات اضافه ظاهر میشد و بدون استراحت، به سراغ مسائل کشور و مردم میرفت.
مدیریت میدانی در بحرانها؛ حضور بیوقفه در کنار مردم
معاون رئیس جمهور دولت سیزدهم با اشاره به حضور مستقیم شهید رئیسی در بحرانها، گفت: در جریان سیل جنوب کرمان، ایشان بلافاصله پس از بازگشت از سفر روسیه، مستقیماً به مناطق آسیبدیده رفت تا کنار مردم باشد، برای او خدمت به مردم، عبادت واقعی بود و آرامش خود را در گرهگشایی از زندگی مردم میدید.
حسینی تصریح کرد: تأکید همیشگی آیتالله رئیسی در جلسات دولت این بود که «کار کنید، از حاشیهها دوری کنید»؛ او بر رفع فقر مطلق و شناسایی مناطق کمتر برخوردار کشور تأکید ویژه داشت و مناطقی که حتی برخی مسئولان استانی هم از وجود آنها بیاطلاع بودند، اما او در بازدیدهای استانی شخصاً به آنجا میرفت.
103 سفر در 1019 روز؛ کارنامهای درخشان در میدانداری دولت
وی با اشاره به حجم سفرهای رئیسجمهور شهید گفت: در مدت 1019 روز ریاست جمهوری، 103 سفر انجام داد که شامل 48 سفر استانی، 28 سفر خارجی و باقی سفرهای کاری بود.
این سفرها با هدف شناسایی مشکلات مردم، فعالسازی پروژهها و پیگیری میدانی مسائل انجام شد.
از عضویت در شانگهای تا شکستن انزوای تحمیلی ایران
معاون پارلمانی دولت سیزدهم با اشاره به دستاوردهای سیاست خارجی شهید رئیسی گفت: در سفر به تاجیکستان، ایران عضو سازمان همکاری شانگهای شد، در آفریقا عضو گروه بریکس شدیم و در سریلانکا با افتتاح یک ابرپروژه فنی، توان صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران به نمایش گذاشته شد.
وی افزود: سفرهای رئیسجمهور شهید به آفریقای جنوبی، آمریکای لاتین و کشورهای همسایه موجب فعالسازی دیپلماسی منطقهای شد و پروژه منزویسازی ایران توسط دشمنان را ناکام گذاشت.
رئیسی باور داشت میتوان کار کرد؛ حتی با مشکلات بسیار
حسینی با اشاره به چالشهای اقتصادی دولت سیزدهم گفت: در حالی که برخی از سه رقمی شدن تورم و ناتوانی در فروش نفت سخن میگفتند، دولت سیزدهم توانست مرگومیر کرونا را به صفر برساند، طرحهای عظیم انتقال آب را پیش ببرد و اثبات کند اگر عزم باشد، کار شدنی است.
وی ادامه داد: شهید رئیسی معتقد بود که «اختیار داریم و باید کار کنیم، برخلاف برخی که تنها از نداشتن اختیار گلایه میکردند.
او از تمامی نهادها و دستگاهها خواستار همکاری برای حل مشکلات مردم بود.
مذاکره بدون شرط؛ تکیه بر توان داخلی
معاون امور مجلس رئیسجمهور فقید با اشاره به توصیه رهبر انقلاب درباره مذاکره مشروط، گفت: رئیسی بر این باور بود که مذاکره باید صورت گیرد، اما مشروط و معطل نماندن مسائل کشور.
او میگفت نباید مسائل حیاتی مثل اشتغال، کشاورزی یا محیطزیست را به نتایج مذاکرات گره زد.
یاد شهدای خدمت، زنده و الهامبخش است
حسینی در ادامه با گرامیداشت یاد شهدای همراه رئیسجمهور گفت: شهادت این عزیزان آثار و برکات معنوی بسیاری داشت و نشان داد که فرهنگ ایثار و شهادت هنوز زنده و پویا است.
شهدای خدمت برای ما حجت هستند که اگر با روحیه جهادی کار کنیم، موفق خواهیم شد.
وی تأکید کرد: از شهدای دوران انقلاب تا آرمان علیوردیها، خط سرخ شهادت ادامه دارد و تا وقتی این روحیه ایثار و فداکاری در ملت ما زنده است، هیچ دشمنی نمیتواند بر ما غلبه کند.
پایان پیام/511/