خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادسازی سنندج حماسه‌ای الهی با نقش‌آفرینی رزمندگان بوشهری - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 13:13
امام جمعه بوشهر آزادسازی سنندج حماسه ای الهی با نقش آفرینی رزمندگان بوشهری را مورد اشاره قرار داد و گفت: رزمندگان این استان نقش مهم و تاثیرگذاری در عملیات های مختلف دفاع از انقلاب داشته اند که نشان از ایمان راسخ و عمل صالح آنان است.
رزمندگان،سنندج،آزادسازي،بوشهر،ايمان،الهي،استان،صالح،تجليل،قر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی‌بوشهری صبح امروز در مراسم تجلیل از حماسه‌سازان آزادسازی سنندج که با حضور سردار سرلشکر صفوی و جمعی از پیشکسوتان دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به معیارهای موفقیت از منظر قرآن اظهار کرد: خداوند در سوره قرآن کریم، مؤمنان عامل به صالحات را بهترین مخلوقات معرفی می‌کند و رزمندگان که در عملیات آزادسازی سنندج شرکت کردند، با ایمان استوار و اقدام به موقع خود، این عنوان را برای خود ثبت کردند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: عمل صالح در شرایط هجمه دشمن، همان جهاد و دفاع از میهن است که رزمندگان ما به زیبایی آن را محقق ساختند.
امام جمعه بوشهر با اشاره به حضور رزمندگان بوشهری در عملیات تاریخی آزادسازی سنندج گفت: این عزیزان با الهام‌گیری از مکتب امام علی (ع) و با درک شرایط حساس کشور در سال‌های اولیه انقلاب، بدون تردید راهی سنندج شدند و امروز پس از 45 سال، ما شاهد تجلیل مردم از این حماسه‌آفرینان هستیم که نشان از تأیید الهی این اقدامات دارد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با استناد به آیه «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَٰئِکَ هُمْ خَیْرُ الْبَرِیَّه» تأکید کرد: رزمندگان بوشهری با ایمان راسخ و عمل صالح در آزادسازی سنندج، مصداق کامل این آیه بودند.
وی تأکید کرد: این توفیق الهی است که امروز در حیات بسیاری از این رزمندگان، از آنان تقدیر می‌شود.
صفایی‌بوشهری با تقدیر از برگزارکنندگان این مراسم، خاطرنشان کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی که با همدلی و وحدت نیروهای انقلابی استان انجام می‌شود، گام مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه کسانی که ریشه در ایمان الهی دارند مقتدر و قدرتمند هستند تصریح کرد: سپاه پاسداران و بسیج و دیگر رزمندگان با داشتن ایمان الهی وارد میدان‌های مبارزه با کفار شدند و نام آنان جاودانه است.
امام جمعه بوشهر سپاه، بسیج و رزمندگان را مصداق عمل صالح بر اساس آیات قرآن کریم دانست و بیان کرد: استان بوشهر با داشتن فرهنگ قوی ایمان الهی دارای پیشینه بلند تاریخی در مبارزه با تجاوزگران هستند و تاریخ آزادسازی سنندج از ضد انقلاب و آزادسازی خرمشهر در 8 سال دفاع مقدس موید این ادعا است.
در پایان این مراسم، از خانواده‌های شهدا و رزمندگان حاضر در عملیات آزادسازی سنندج تجلیل شد.
انتهای پیام/