خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکسازی خارطوم و نیل سفید از نیروهای واکنش سریع - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 12:53
مقامات سودانی از پاکسازی ایالت های خارطوم و نیل سفید از نیروهای واکنش سریع خبر دادند.
نيروهاي،ايالت،واكنش،سريع،سودان،ارتش،خارطوم،نيل،سفيد،متحدانش

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نیروهای واکنش بخش قابل توجهی از ایالت خارطوم را به تصرف در آورده بودند اما ارتش سودان و متحدانش از مهر ماه گذشته عملیات نظامی خود را برای بازپس‌گیری خارطوم شروع کردند و توانستند بیشتر مناطق این ایالت را از کنترل نیروهای واکنش سریع خارج و بر بخش قابل توجهی از محله‌های پایتخت سیطره پیدا کنند.
نیروهای واکنش سریع از اسفند ماه گذشته فقط در مناطق جنوب و غرب ام درمان ( شرق رود نیل و روبروی خارطوم) متمرکز شدند اما ارتش سودان و متحدانش به منظور بازپس‌گیری این مناطق، عملیات خود را علیه نیروهای واکنش سریع شروع کردند.
ارتش سودان اعلام کرد: آخرین پایگاه نیروهای واکنش سریع در جنوب و غرب ام درمان به تصرف نیروهای ارتش و متحدانش در آمد و خارطوم به طور کامل آزادی سازی شد.
«نبیل عبدالله» سخنگوی ارتش سودان سه شنبه هفته جاری گفت: امروز اعلام می‌کنیم پایتخت و سراسر ایالت خارطوم از نیروهای واکنش سریع و متحدان آن پاکسازی شده‌ است.
وی تاکید کرد: ایالت خارطوم به صورت کامل از کنترل نیروهای شورشی ( واکنش سریع) خارج شده‌ است.
سخنگوی ارتش سودان گفت: نیروهای مسلح و متحدانش به نبرد خود علیه نیروهای واکنش سریع و همپیانان داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی‌اش ادامه خواهد داد و به لطف خدا و حمایت مردم روز به روز پیروزی‌های بیشتری به دست خواهد آورد.
به نوشته روزنامه سودان تریبون، پلتفرم‌های وابسته به ارتش سودان، فیلم‌های ویدئویی از استقرار نیروهای ارتش و متحدانش در جنوب و غرب ام درمان و تصرف انبارهای مهمات، پهپاد و مواد غذایی در فضای مجازی پخش کردند.
چند ساعت پس از اعلام خبر آزادسازی خارطوم « قمرالدین محمد فضل» فرماندار ایالت نیل سفید ( جنوب سودان) گفت: به دنبال پاز پس‌گیری منطقه «ام رمته» واقع در شمال ایالت نیل سفید، این ایالت از حضور عناصر نیروهای واکنش سریع پاکسازی شد.
به گزارش خبرگزاری رسمی سودان، فرماندار ایالت نیل سفید تصریح کرد: اکنون این ایالت از حضور نیروهای واکنش سریع عاری است.
وی با تبریک ریشه کنی نیروهای واکنش سریع از ایالت نیل سفید گفت: در عملیات آزاد سازی این ایالت، یگان‌های رزمی ارتش، نیروهای مشترک، نیروهای بسیج مردمی به همراه نفرات سرویس‌های امنیتی حضور داشتند.
نیل سفید از شمال با ایالت خارطوم و از شرق با ایالت کردفان شمالی همسایه است و طی چند روز گذشته درگیری شدیدی بین ارتش و نیروهای واکنش سریع در غرب رود نیل سفید رخ داده‌ است.
هفته‌هاست که نیروهای واکنش سریع درحال از دست دادن سیطره خود بر ایالت‌های سودان هستند.
انتهای پیام/