خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هماهنگی سپاه و ارتش رمز پیروزی آزادسازی سنندج و خرمشهر

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 12:13
دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب اسلامی با تشریح آزادسازی سنندج و خرمشهر به دست رزمندگان گفت: هماهنگی سپاه و ارتش رمز پیروزی آزادسازی سنندج و خرمشهر است.
سنندج،آزادسازي،عمليات،خرمشهر،مقدس،دفاع،استان،رزمندگان،شهدا،ب ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سرلشکر سیدیحیی صفوی، مشاور و دستیار ارشد مقام معظم رهبری در مراسم تجلیل از پیشکسوتان آزادسازی سنندج با اشاره به نقش محوری رزمندگان بوشهری در این عملیات گفت: فداکاری‌های پاسداران و بسیجیان بوشهری در آزادسازی سنندج و خرمشهر، حماسه‌ای ماندگار در تاریخ انقلاب است.
وی در مراسم گرامیداشت آزادسازی سنندج با بیان خاطراتی از این عملیات تاریخی گفت: «در 28 سالگی فرماندهی آزادسازی سنندج را بر عهده داشتم که با همکاری شهیدان صیاد شیرازی و چمران پس از 23 روز نبرد سنگین در بامداد 23 اردیبهشت به پیروزی رسید
مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به همکاری نیروهای مختلف در این عملیات تأکید کرد: این پیروزی بزرگ حاصل هماهنگی بین سپاه، ارتش و پیشمرگان مسلمان کرد به فرماندهی شهید بروجردی بود که اولین الگوی ستاد مشترک عملیات را در تاریخ دفاع مقدس ایجاد کرد.
وی افزود: پیش از این عملیات، بیش از 500 شهید تنها در کردستان تقدیم انقلاب شده بود که نیمی از آنها در سنندج به شهادت رسیدند.
صفوی با بیان خاطراتی از شرایط دشوار نبرد خاطرنشان کرد: هنوز درگیری‌های کردستان به پایان نرسیده بود که جنگ تحمیلی آغاز شد و ما را به جبهه‌های جنوب کشاند و سوم خرداد سال 1361 در عملیات بیت‌المقدس منجر به آزادسازی خرمشهر با مقاومت جانانه مردم شد.
صفوی در ادامه با بیان خاطراتی از عملیات آزادسازی سنندج در اردیبهشت 1359 اظهار داشت: حدود 70 تا 80 رزمنده از استان بوشهر با طی مسافت طولانی و تحت شرایط دشوار به سنندج اعزام شدند و در کنار همرزمان از سایر استان‌ها، نقش تعیین‌کننده‌ای در آزادی این شهر ایفا کردند.
مشاور مقام معظم رهبری با اشاره به هماهنگی بین سپاه و ارتش در آن دوران خاطرنشان کرد: شهیدان بروجردی و صیاد شیرازی با سازماندهی نیروها و ایجاد ستاد مشترک عملیات، زمینه‌ساز آزادی سنندج در 23 اردیبهشت و سپس خرمشهر در سوم خرداد 1361 شدند.
این الگوی همکاری میان نیروهای نظامی باید همواره مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل خانواده‌های رزمندگان افزود: اگر حمایت خانواده‌ها نبود، این پیروزی‌های بزرگ محقق نمی‌شد.
مردم استان بوشهر در 8 سال دفاع مقدس، هم در جبهه‌های زمینی و هم در دریا، حماسه‌آفرینی کردند و امروز نیز همان روحیه در عرصه‌های سازندگی و پیشرفت استان مشهود است.
صفوی با تقدیر از حضور پرشور مردم در این برنامه‌ها، تأکید کرد: تداوم راه شهدا و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان، تضمین‌کننده آینده‌ای درخشان برای کشور خواهد بود.
در پایان این مراسم، از خانواده‌های شهدا و پیشکسوتان عملیات آزادسازی سنندج تجلیل شد.
آزادسازی سنندج و خرمشهر با خون پاک جوانان انقلابی به ثمر نشست
سردار علی رزمجو، فرمانده پیشین سپاه امام صادق استان بوشهر هم با گرامیداشت یاد شهدای خدمت به ویژه شهید رئیسی تأکید کرد: آزادسازی سنندج و خرمشهر با خون پاک جوانان انقلابی و ایثارگران این سرزمین به ثمر نشست.
این پیشکسوت دفاع مقدس در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر در عملیات بیت‌المقدس اظهار داشت: در ایام پیروزی انقلاب، دشمنان با توطئه تجزیه طلبی قومی و سرزمینی به میدان آمدند، اما جوانان غیرتمند از کردستان تا خلیج فارس با ایستادگی 8 ساله، حتی یک وجب از خاک میهن را به دشمن نسپردند.
وی افزود: فتوحات سترگ مانند آزادسازی سنندج و خرمشهر در تاریخ انقلاب اسلامی به عنوان نقاط عطفی ماندگار ثبت شده است.
رزمجو با اشاره به نقش آفرینی 65 رزمنده بوشهری در عملیات آزادسازی سنندج تصریح کرد: این سلحشوران به فرماندهی حاج احمدی‌پور و پرویز قوسی در شرایطی سخت و با مسئولیت‌پذیری مثال زدنی، از سراسر استان به سنندج شتافتند.
وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون برخی از این رزمندگان به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند و تعدادی نیز به عنوان یادگاران آن حماسه‌ها در میان ما حضور دارند.
فرمانده پیشین سپاه استان بوشهر با تأکید بر ضرورت انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان گفت: برگزاری چنین مراسمی فرصتی است تا نسل امروز با رشادت‌های پیشکسوتان آشنا شوند و بدانند که امنیت کنونی کشور، حاصل جانفشانی‌های آنان در سال‌های دفاع مقدس بوده است.
وی افزود: خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان سرمایه‌های معنوی نظام هستند که باید همواره مورد تکریم قرار گیرند.
در پایان این مراسم که با حضور خانواده‌های شهدا و ایثارگران برگزار شد، سردار رزمجو با تقدیر از حضور پرشور مردم در برنامه‌های گرامیداشت دفاع مقدس، اظهار امیدواری کرد: ان‌شاءالله با الگوگیری از روحیه شهادت‌طلبی و ایثارگری شهدا، شاهد پیشرفت و تعالی هرچه بیشتر کشور در تمامی عرصه‌ها باشیم.
در این مراسم تعدادی از رزمندگان آزادسازی سنندج در اردیبهشت سال 1359 خاطرات آن عملیات و حماسه‌آفرینی رزمندگان بیان کردند که مورد توجه شرکت‌کنندگان قرار گرفت.
انتهای پیام/