خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کدام فوتبالیست ایرانی ۱۰۰ میلیارد می‌ارزد/ نهادهای نظارتی تماشاگرند؟

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 12:06
رقم‌هایی که مدیرعامل استقلال برای جابجایی بازیکنان در نقل و انتقالات مطرح کرده با کیفیت فنی بازیکنان همخوانی ندارد اما در فوتبال بی در و پیکر ایران این دلال ها هستند که تعیین تکلیف می‌کنند!
فصل،بازيكنان،رقم،فوتبال،نظارتي،نهادهاي،تومان،تيم،قرارداد،فني ...

به گزارش خبرنگار مهر، هر ساله و با شروع فصل نقل و انتقالات فوتبال ایران رقم های قرارداد بازیکنان بالا می رود و دلالان هم با بازار گرمی و شگردهای خود این بازیکنان را «باد» می کنند تا به مدیران باشگاه ها بیندازند و سود خودشان را ببرند.
در این میان نهادهای نظارتی، نمایندگان مجلس و همه آنهایی که در طول فصل از بداخلاقی و هنجارشکنی های فوتبالیست ها گلایه می کنند و لبه به انتقاد می‌گشایند، حالا که باید نظارتی داشته باشند و اجازه پرداخت رقم های سرسام آور به یک بازیکن برای ۹ ماه را ندهند همه خواب هستند و مثل یک تماشاگر عمل می‌کنند.
رقم هایی که علی نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال برای یک فصل بازیکنان افشا کرد دود از کله هر فردی که در این شرایط سخت اقتصادی با حقوق ماهیانه اندک زندگی اش را به سختی تامین می کند، می پراند اما ظاهرا برای هیچکس مهم نیست که این رقم های سنگین از جیب تیم های مثلا خصوی (اما در واقعیت همه دولتی) برای این بازیکنان پرداخت می شود.
فوتبالیستی که در فصل گذشته اشتباهات زیادی داشت و نتوانست وظایف ابتدایی خود را در تیم متمول انجام دهد حالا بالای ۱۰۰ میلیارد تومان خواسته و بازیکن دیگری که بخشی از فصل را هم مصدوم بود و کارایی لازم را هم برای تیمش نداشت ۱۲۰ میلیارد تومان قرارداد مطالبه کرده است.
بررسی فنی بیست و چهارمین دوره رقابت های لیگ برتر فصل گذشته نشان می هد که هیچ فوتبالیستی در ایران کیفیت فنی بالایی نداشته که حتی بخواهد ۵۰ میلیارد تومان هم بگیرد اما جولان دلال ها و بی کفایتی مدیران و بی تفاوتی نهادهای نظارتی و البته تماشاگر بودن فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ باعث شده است بازیکنان درجه دوم و سوم هم بالای ۳۰ میلیارد تومان برای ۹ ماه نیمکت نشینی در تیم شان دریافت کنند.
اگر این بازیکنان در طول فصل می توانستند با عملکرد فنی خود به تیم شان کمک کنند یا باعث جذب تماشاگران و رضایت آنها از دیدن یک فوتبال زیبا شوند بازهم ایرادی به پرداخت چنین رقم هایی نبود اما واقعیت این است که همین بازیکنان که در حال بازار گرمی هستند در طول فصل بارها اشک تماشاگران را با عملکرد ضعیف شان و حاشیه هایی که ایجاد کردند درآوردند و حالا خودشان را در سطح فوتبال اروپا جا می زنند تا قرارداد جدید ببندند.
سال های رسانه ها از نهادهای نظارتی و فدراسیون فوتبال و سایر افراد و نهادهای مرتبط می خواهند که به جولان دلال ها افزایش بی رویه قیمت فوتبالیست ها ورود کنند اما هیچ ورودی صورت نگرفته تا شائبه دخالت آنها هم در این بازار آشفته و سهم بردن از پول بی حساب و کتاب مطرح شود.