تقویت ارتباط مردم و قوه قضائیه نیازمند برنامهریزی هدفمنداست - تسنیم
رئیس کل دادگستری استان کرمان، بر ضرورت تبدیل ارتباط مردم و قوه قضائیه به برنامه ای هدفمند برای بهره گیری مؤثر از ظرفیت های اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجتالاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان، صبح امروز با تاکید بر اینکه ارتباط میان قوه قضائیه و مردم باید از حالت سنتی خارج شده و به یک چارچوب برنامهمحور تبدیل شود، اظهار داشت: تجربههای ارزشمند در ارتباط با مردم، زمانی اثربخش خواهند بود که این ارتباطات به برنامههای دقیق با خروجی مشخص منجر شوند.
وی با اشاره به آغاز یک طرح نوین مبتنی بر استفاده از ظرفیت خیران اجتماعی در سطح استان گفت: این طرح که در استان کرمان بهصورت پایلوت آغاز شده، درصدد است تا اقدامات پیشگیرانه از جرائم و آسیبهای اجتماعی را مردمیسازی کند.
پیشینه ارتباط مردمی در قوه قضائیه
حجتالاسلام حمیدی در بخشی دیگر از سخنان خود، با مرور سیر تحول قوه قضائیه در حوزه ارتباط با مردم از زمان مدیریت مرحوم آیتالله هاشمی شاهرودی تا دوران ریاست آیتالله رئیسی و حجتالاسلام محسنی اژهای، گفت: امروز این نگاه مردمی در قوه قضائیه نهادینه شده و با ابزارهایی همچون سازمانهای مردمنهاد، شوراهای صلح و سازش، نخبگان، دانشگاهیان، طوایف، مصلحان و روحانیون در سطح کشور در حال اجراست.
رئیس کل دادگستری استان کرمان، ادامه داد: این تحول نشاندهنده درک عمیق نظام قضائی از نقش مشارکت مردمی در پیشگیری از وقوع جرم و تحکیم عدالت اجتماعی است.
کرمان پیشگام در عدالت اجتماعی و مردمیسازی پیشگیری
رئیس کل دادگستری کرمان با اشاره به جایگاه پیشتاز شهرستان رفسنجان در دفاع مقدس، تاکید کرد: همانگونه که رفسنجان در دوران جنگ پیشتاز بود، امروز نیز میتواند در پیادهسازی برنامههای پیشگیرانه و مردممحور، الگوی سایر شهرستانها باشد.
وی در پایان با تجلیل از رویکرد شهید آیتالله رئیسی در خدمت صادقانه به مردم، گفت: امیدواریم توفیق یابیم همچون آن شهید والامقام، در مسیر خدمت خالصانه به مردم، گامهای مؤثری برداریم.
اشتغال، مهمترین مؤلفه در پیشگیری از جرم است
در ادامه این همایش، اصغر صالحی، مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، با اشاره به ظرفیتهای توسعهای صنایع مس گفت: صنایع مس، بهویژه مجتمع سرچشمه، با تکیه بر همت جوانان، در حوزه تولید از اهداف تعیینشده پیشی گرفته و برنامههای گستردهای برای توسعه اشتغال دارد.
وی با تأکید بر اینکه ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی در بیکاری نهفته است، اظهار داشت: در سالهای اخیر، سالانه حداقل 1500 نفر از جوانان در این مجموعه جذب شدهاند و امسال نیز پیشبینی جذب 2500 نفر در دستور کار است.
همافزایی دستگاه قضایی و صنایع برای توسعه منطقهای
صالحی با اشاره به اینکه حمایت دستگاه قضایی از برنامههای توسعهای، از عوامل موفقیت صنایع در پیشبرد طرحها است، تصریح کرد: قوه قضائیه در اخذ مجوزها، رفع موانع اجرایی و ایجاد بسترهای قانونی برای تحولات منطقهای، نقشی محوری ایفا کرده است.
مدیر مجتمع مس سرچشمه افزود: در راستای مسئولیتهای اجتماعی، اقدامات مؤثری همچون احداث کمپ ترک اعتیاد ماده 16، ساماندهی کارگاههای ضایعاتی، ساخت مراکز درمانی و آموزشی، جادهسازی و پروژههای زیرساختی در شهرستان رفسنجان انجام شده است.
انتهای پیام/511/