خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش دیوان محاسبات از منابع مصرف‌شده از محل صندوق توسعه ملی در بودجه عمومی سال ۱۴۰۳

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 10:46
دیوان محاسبات کشور گزارش منابع مصرف‌شده از محل صندوق توسعه ملی در بودجه عمومی دولت در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد.
صندوق،تومان،منابع،دلار،ميلياردتومان

باشگاه خبرنگاران جوان - گزارش دیوان محاسبات کشور از منابع مصرف‌شده از محل صندوق توسعه ملی در بودجه عمومی دولت در سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که مجموعاً ۴۶۱ هزار و ۱۰۰ میلیاردتومان از منابع صندوق مورد استفاده قرار گرفته که مبلغ ۱۴هزار و ۴۰۰ میلیاردتومان مانده انتقالی از سال ۱۴۰۲ است.
بخشی از سهم صندوق به مبلغ ۴۰۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان که ۳۸۶ هزار میلیارد تومان آن مصرف و باقی به ۱۴۰۴ منتقل و همچنین برداشت یک میلیارد دلار معادل ۶۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای حمایت از معیشت خانوار بوده که ۴۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت و مابقی به ۱۴۰۴ منتقل شده است.
این گزارش حاکی است که مجوز کسر برداشت یک میلیارد دلار برای تامین زنجیره دارو که ۳۰۰ میلیون دلار معادل ۲۰ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسعیر و ۷۰۰میلیون دلار در حساب صندوق باقی مانده است.
دیوان محاسبات کشور تاکید دارد که در راستای حفظ منابع بین‌نسلی، بهره‌برداری از منابع صندوق توسعه، در قالب تسهیلات با بازپرداخت مشخص و رعایت کامل مقررات مربوطه انجام گیرد.