خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایلام کمترین موجودی پرونده معوق و مسن در کشور را دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 10:01
ایلام - رئیس دادگستری استان ایلام گفت: ایلام کمترین موجودی پرونده معوق و مسن در کشور را دارد.
استان،دادگستري،ايلام،صلح،كشور،ايثارگر،موجودي،ايثارگران،كمترين

به گزارش خبرنگار مهر، عمران علیمحمدی صبح چهارشنبه در دیدار بامدیرکل امور ایثارگران قوه قضاییه اظهار کرد: بیش از ۴۹ در صد کارکنان قضایی و اداری دادگستری استان ایلام ایثارگر هستند که با حضور همین ایثارگران دادگستری استان رتبه اول کشور را کسب کرد.
وی افزود: در استان ایلام ۱۵۰۰ صلح یار فعالیت می‌کنند که بیش از ۷۰ درصد آنان ایثارگر هستند و همه از نخبگان عرفی و اجتماعی استان هستند که در ادارات و نهادهای مختلف خدمت کرده‌اند و بطور میانگین بیش از ۶۲ درصد از پرونده‌های ارجاعی را به صلح و سازش ختم می‌کنند که این به برکت همین ایثارگران است.
علیمحمدی بیان داشت: هیئت‌های صلح در برخی مساجد و تکیه‌ها، واحدهای تولیدی و برخی ادارات حضور دارند که به حل اختلافات کمک می‌کنند و پرونده‌ها را به صلح و سازش ختم می‌کنند.
وی گفت: دادگستری استان ایلام کمترین موجودی پرونده معوق و مسن در کشور را دارد که این نتیجه کار و تلاش شبانه روزی و جهادی همکاران قضایی و اداری است.
رئیس کل دادگستری استان ایلام اظهار داشت: دادگستری استان در سال گذشته در حوزه پیشگیری از وقوع جرم در هشت جرم اول استان ۳۸ درصد کاهش وقوع جرم داشته است.
وی افزود: اجرای احکام استان در سال گذشته در اجرای حکم و کمترین موجودی پرونده رتبه اول کشور را دارد و دادگاه‌های خانواده، کیفری ۱ و ۲ و تجدیدنظر استان کمترین موجودی در کشور را دارا می‌باشند.
علی محمدی در ادامه گفت: در سال گذشته ۱۵۷ زندانی با پرداخت ۱۳۰ میلیارد ریال آزاد شدند و در استان معمولاً ماهی دو بار مراسم آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مالی برگزار می‌شود که اولویت ما در آزادی، زندانیان ایثارگر و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند