خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۸ هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان افزوده شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 09:53
بندرعباس- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: با بهره‌برداری از ۴واحد تولید خوراک آبزیان در شهرک صنعتی تیاب میناب، ۴۸ هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان افزوده شد.
هرمزگان،تياب،تبديلي،صنايع،تن،استان،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید کمالی با اعلام این خبر افزود: این واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی تیاب واقع شده‌اند و در طی ۲ ماه اخیر، پس از پایان عملیات اجرایی، به بهره‌برداری رسیده‌اند.
️وی بیان کرد: با راه‌اندازی این واحدها، برای ۸۰ نفر مستقیم و ۲۰۰ نفر غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، هدف از ایجاد این واحدها را کمک به پرورش‌دهندگان میگو در منطقه تیاب و تولید غذای سالم و استاندارد برای آبزیان عنوان کرد.
کمالی ادامه داد: منطقه تیاب در شهرستان میناب یکی از قطب‌های مهم پرورش میگو در استان هرمزگان به‌شمار می‌رود و راه‌اندازی این واحدهای تولیدی نقش مهمی در تأمین خوراک مورد نیاز این صنعت خواهد داشت.
گفتنی است؛ ۲۳۶ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید در استان هرمزگان فعال است و برای ۶ هزار و ۴۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.
استان هرمزگان با دارابودن بیش از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیرکشت باغی و زارعی و همچنین تولید افزون‌بر سه میلیون و ۸۰۰ هزار تن انواع محصولات از جمله خرما، مرکبات، سبزی و صیفی، میوه‌های گرمسیری و همچنین بیش از ۷۵ هزار تن محصولات دامی از قابلیت‌های مناسبی در توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی برخوردار است.