خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده حداکثری از ظرفیت بانوان/ ۱۲۰ هزار خیّر سلامت در کشور فعالیت می‌کنند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 10:50
غنیان گفت: ضرورت دارد از ظرفیت بانوان در حوزه خیّرین سلامت بیشتر استفاده شود.
مجمع،سلامت،حوزه،كشور،خيّرين،يزد،معاون،امور،دنبال

معاون امور استان‌ها مجمع خیرین سلامت کشور:
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به گزارش، اسماعیل غنیان، معاون امور استان‌ها مجمع خیّرین سلامت در سومین دوره انتخابات مجمع خیرین سلامت استان یزد، اظهار کرد: بیش از یک دهه از عمر این مجمع می‌گذرد و با استقبال بسیار خوبی که توسط خیّران صورت گرفت، در ۳۰۰ نقطه کشور و با جمعی بیش از ۱۲۰ هزار خیّر سلامت فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه بخشی از فعالیت‌های خیر، توسط این مجمع و بخشی توسط سایر نهاد‌ها جذب شده اند، گفت: تا پارسال خیّران بیش از ۷ هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت هزینه کردند.
معاون امور استان‌ها مجمع خیّرین سلامت کشور ادامه داد: در این مجمع، از لحاظ تشکیلاتی به دنبال اداری کردن این مجموعه نبودیم و درحال حاضر نیز همین نگاه را دنبال می‌کنیم و قصد داریم مدیریت هم بر عهده خیّران باشد.
وی تصریح کرد: هر کجا که مدیریت بر عهده خیّرین بود؛ پیشرفت‌های بسیاری را شاهد بودیم و امروز هم توفیق بسیاری در این حوزه کسب شده است.
وی با بیان اینکه بخشی از فعالیت‌های خیر، توسط این مجمع و بخشی توسط سایر نهاد‌ها جذب شده اند، گفت: تا پارسال خیّران بیش از ۷ هزار میلیارد تومان در حوزه سلامت هزینه کردند.معاون امور استان‌هاکشور ادامه داد: در این مجمع، از لحاظ تشکیلاتی به دنبال اداری کردن این مجموعه نبودیم و درحال حاضر نیز همین نگاه را دنبال می‌کنیم و قصد داریم مدیریت هم بر عهده خیّران باشد.وی تصریح کرد: هر کجا که مدیریت بر عهده خیّرین بود؛ پیشرفت‌های بسیاری را شاهد بودیم و امروز هم توفیق بسیاری در این حوزه کسب شده است.
عدم ورود به مسائل سیاسی توسط خیران، اصلی‌ترین مباحث نبود انحراف در این مجموعه
غنیان عدم ورود به مسائل سیاسی توسط خیران را یکی از اصلی‌ترین مباحث عدم انحراف این مجموعه دانست و بیان کرد: اگر با هر تغییری در کشور از جمله تغییر دولت ها، مجمع هم دستخوش تغییر می‌شد، فعالیت‌ها با مشکل روبرو بود، اما با جلوگیری از این موضوع، فعالیت‌ها به خوبی ادامه پیدا کرد.
وی گفت: شاید در کل استان یزد نهایتا بتوانیم یک یا دو نفر نیروی عملیاتی داشته باشیم، اما با تمام محدودیت‌هایی که داریم، این مجمع در یزد و سایر استان‌های کشور توانست عملکرد بسیار خوبی داشته باشد.
معاون امور استان‌ها مجمع خیّرین سلامت کشور افزود: زمانی که ما مجهزترین ساختمان‌ها با پیشرفته‌ترین دستگاه‌ها را آماده می‌کنیم تا در حوزه سلامت فعالیت کند، باید به فکر آموزش و پژوهش هم باشیم که بتوانیم نیرو‌های کاردان و با تخصص لازم در این حوزه را هم داشته باشیم.
غنیان از خیّران خواست که به حوزه پژوهش هم ورود داشته باشند و در ادامه افزود: استان یزد در این حوزه در کشور پیشرو است، اما لازم است که بیشتر در حوزه پژوهش سلامت در یزد و کشور سرمایه گذاری شود تا بتوانیم با تقویت علوم، زمینه رفع بسیاری از بیماری‌ها و درمان آن‌ها را فراهم کنیم.
وی در پایان استفاده از ظرفیت بانوان را بسیار مهم دانست و یادآوری کرد: یکی از بزرگترین ظرفیت‌های کشور ما حضور فعال زنان در جامعه است و در واقع آن‌ها موتور محرکه مردان هستند.
انتهای پیام/