خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردیبهشت نقطه عطفی در عرصه فرهنگ و هنر استان بوشهر

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 09:12
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر اردیبهشت امسال را نقطه عطفی در عرصه فرهنگ و هنر استان دانست و گفت: در این ماه ده ها رویداد هنری، فرهنگی، مذهبی و اجتماعی در سراسر استان بوشهر برگزار شد.
استان،بوشهر،هنرمندان،هنري،فرهنگي،اداره،سرپرست،ارشاد،برگزاري، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمدحسین زندویان سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر صبح امروز در جمع خبرنگاران ظرفیت‌های هنری این استان در ابعاد گوناگون را برشمرد و گفت: استان بوشهر با داشتن هنرمندان توانمند محصولات ارزشمندی در بخش‌های مختلف تولید و عرضه می‌کنند.
وی با اشاره به اردیبهشت هنری استان بوشهر با تراکم بی‌سابقه برنامه‌های فرهنگی و هنری اضافه کرد: برنامه‌ریزی گسترده و منسجم معاونت‌های مختلف اداره کل منجر به برگزاری موفقیت‌آمیز ده‌ها رویداد فرهنگی، هنری و مذهبی در سراسر استان شده است.
وی این موفقیت را مرهون تعامل با هنرمندان، انجمن‌ها و مؤسسات فرهنگی دانست و از جمله برجسته‌ترین رویدادهای این دوره را جشنواره فرهنگی هنری با حضور اقوام ایرانی، 13 شب اجرای کنسرت موسیقی با حضور هنرمندان ملی و برگزاری جشنواره‌های متنوع تئاتر عنوان کرد.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه نمایش‌هایی همچون «آزرمیدخت» و «سکوت برده‌ها» با استقبال چشمگیر مخاطبان روبرو شدند خاطرنشان کرد: در بخش هنرهای تجسمی، نمایشگاه نقاشی غزاله بوالخیر با موضوع مشاهیر بوشهر و نمایشگاه عکس در عمارت تاریخی دهدشتی از رویدادهای شاخص بودند.
همچنین نمایشگاه «تکه‌تکه‌های شهر» با آثار دانش‌آموزان هنرستان فاطمیه، نگاه نسل جوان به مسائل شهری را به نمایش گذاشت.
زندویان به موفقیت هنرمندان بوشهری در جشنواره مد و لباس فجر و برگزاری آزمون‌های سراسری خوشنویسی اشاره کرد و افزود: برنامه‌های معنوی همچون کرسی تلاوت قرآن به یاد شهید رئیسی و جشنواره قصه‌گویی قرآنی «می‌خوانمت» نیز با استقبال خوبی مواجه شد.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در پایان با اشاره به گرامیداشت روز ملی خلیج فارس و تجلیل از معلمان هنرستان فاطمیه، تأکید کرد: این جریان فرهنگی پرشکوه با تکیه بر توان هنرمندان بومی و مشارکت مردم در فصل‌های آینده نیز تداوم خواهد یافت.
انتهای پیام/