«وامید» در مسیر صعود با افزایش سرمایه و عرضههای گسترده - تسنیم
مجمع عمومی عادی سالانه شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید (وامید) با حضور 95.79 درصدی سهامداران در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجمع عمومی عادی سالانه شرکت گروه مدیریت سرمایهگذاری امید (وامید) با حضور 95.79 درصدی سهامداران در مرکز همایشهای سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.
جهش سرمایه؛ اتفاق بزرگ برای سهامداران
به گزارش روابط عمومی شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید، سید بابک ابراهیمی در ابتدای این مجمع به قرائت گزارش عملکرد شرکت برای سال مالی منتهی به پایان دی ماه 1403 پرداخت و اعلام کرد: پس از سالها پیگیری، بانک مرکزی با افزایش سرمایه گروه سرمایه گذاری امید از محل مطالبات بانک سپه به میزان 235 هزار میلیارد ریال موافقت کرده است.
با این افزایش سرمایه، سرمایه وامید به حدود 440 تا 445 هزار میلیارد ریال خواهد رسید.
وی ضمن تشکر از رئیسکل بانک مرکزی و مسئولان مرتبط، تأکید کرد: این افزایش سرمایه میتواند تاثیر مثبتی بر بازار سرمایه داشته باشد و آرامش بیشتری به سهامداران ببخشد.
شاخصهای کلیدی عملکرد وامید
ابراهیمی در گزارش عملکرد خود به نکات برجسته زیر اشاره کرد: «وامید» موفق به کسب رتبه اول بازدهی فروش و رتبه اول بهرهوری کل عوامل تولید در میان هلدینگهای سرمایهگذاری کشور شده است.
همچنین رشد 123 درصدی سود حاصل از فروش سرمایهگذاریها نسبت به دوره مشابه و بیش از 10 هزار میلیارد تومان اوراق تأمین مالی برای پیشبرد طرحهای گروه منتشر شده است.
تسلط بر صنایع راهبردی کشور
ابراهیمی در تشریح جایگاه «وامید» در صنایع راهبردی گفت: سهم شرکتهای گروه امید از تولید سنگ آهن کشور بیش از 70 درصد است.
همچنین 25درصد از ظرفیت ذخیرهسازی نفت خام کشور در اختیار شرکتهای زیرمجموعه وامید است.
وی اعلام کرد: سهم وامید در بازار برق کشور با بهرهبرداری از طرحهای شرکت انرژی امید تابان هور، به بیش از 4 درصد افزایش خواهد یافت.
ورود به صنایع جدید و توسعه متوازن
مدیرعامل وامید از برنامهریزی جدی برای ورود به صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و فلزات در سال 1404 خبر داد و گفت: این مسیر با شناخت دقیق از زنجیره ارزش و هدفگذاری بلندمدت برای خلق ثروت پایدار در حال پیگیری است.
تحولات در بازار سرمایه و پروژههای آینده
ابراهیمی اعلام کرد: نیروگاه بادی منجیل بهعنوان نخستین نیروگاه بادی کشور، تا سهماهه آینده در بازار سرمایه عرضه اولیه (IPO) میشود.
پتروامید آسیا (زمستان 1404) و توسعه آهن و فولاد گلگهر نیز در صف عرضه قرار دارند.
ارزش بازار گروه از 159 همت به بیش از 1900 تومان برای هر سهم افزایش یافته است.
احیای پروژههای متوقفشده و زیرساختی
وی با اشاره به احیای پروژههای راکد، اعلام کرد: پروژه گندلهسازی خرامه که سالها متوقف مانده بود، اکنون 65٪ پیشرفت فیزیکی دارد و طی 12 تا 13 ماه آینده به بهرهبرداری میرسد.
همچنین احداث دو واحد احیای مستقیم در زنجیره ارزش شرکت گهرزمین در دست اقدام است.
در گلگهر نیز پروژههای مهمی چون مگامدول شماره 3، واحد تولید آهن اسفنجی شماره 2، و خط انتقال گاز ارسنجان به بهرهبرداری رسیدهاند.
انرژیهای نو؛ اولویت آینده
ابراهیمی اظهار کرد که سرمایهگذاری امید در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر نیز، دو پروژه کلیدی را دنبال میکند: یکی احداث 500 مگاوات نیروگاه خورشیدی و دیگری احداث 500 مگاوات نیروگاه بادی است.
گهرزمین نیز 250 مگاوات دیگر نیروگاه خورشیدی را کلید زده و این شرکت تا سال 1406 در حوزه آب، برق و گاز به خودتأمینی کامل خواهد رسید.
پروژههای کلان و استراتژیک در بخش انرژی و صنعت
ابراهیمی اظهارکرد: مخازن ذخیرهسازی نفت خام جاسک با ظرفیت 10 میلیون بشکه تاکنون 86٪ پیشرفت داشته و شهریور 1404 افتتاح خواهد شد.
همچنین نیروگاه سیکل ترکیبی گهران سیرجان (546 مگاوات) با 61٪ پیشرفت فیزیکی تا آذر 1405 وارد مدار میشود.
وی تصریح کرد: پروژه تولید تایرهای سنگین معدنی (سایز 49 و 51) در حال اجراست و بهمن 1407 به بهرهبرداری میرسد.
همچنین احیای شرکت صنایع فولاد مشیز بردسیر آغاز شده و تاکنون 390 هزار تن شمش فولادی تولید شده است.
ابراهیمی تاکید کرد: تا پایان اسفندماه 1404 دو کارخانه مگامدول اسفنجی به بهرهبرداری میرسند.
اقدامات حقوقی، ساختاری و انضباط مالی
مدیرعامل «وامید» از تشکیل کمیتههای تخصصی حقوقی و ساختاری برای پیگیری مطالبات، ساماندهی حقوقی و تقویت سازوکارهای مدیریتی خبر داد و افزود:این اقدامات بهمنظور ارتقای انضباط مالی و بهبود ساختارهای حاکمیتی طراحی و اجرا شدهاند.
توسعه منابع طبیعی و افزایش ظرفیت تولید
ابراهیمی گفت: توسعه میدان گازی خیام شرقی، میدان نفتی شادگان و میدان نفتی دارخوئین در حال پیگیری است.
همچنین استخراج از معدن چاهگز در برنامه چادرملو قرار دارد
وی ادامه داد: ظرفیت نیروگاهی چادرملو طی سالهای 1404 و 1405 به میزان 600 مگاوات افزایش مییابد و تولید کاتد مس در زاهدان تا 18 ماه آینده عملیاتی خواهد شد.
افق آینده؛ چشمانداز روشن برای سهامداران
ابراهیمی خاطرنشان کرد: ما در بدترین شرایط اقتصادی کشور، مسیر اصلاح، توسعه و شفافسازی را انتخاب کردیم.
این مسیر با شناخت دقیق از پروژهها و زنجیره ارزش و با هدف خلق ثروت پایدار برای سهامداران ادامه خواهد یافت.
وی در پایان افزود: در حال حاضر بیش از 50 همت دارایی در صف عرضه داریم که پس از اجراییشدن، به 143 همت خواهد رسید.
این عدد، تحولی بزرگ در سودآوری و ارزشافزایی برای گروه امید بهوجود خواهد آورد.
در پایان این مجمع پس از تصویب صورتهای مالی از سوی سهامداران و انتخاب حسابرس، تقسیم مبلغ 2320 ریال سود به ازای هر سهم به تایید حاضران در جلسه رسید.
همچنین روزنامههای دنیای اقتصاد و اطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت جهت درج اگهیهای شرکت برای سال مالی 1404 انتخاب شد.
انتهای پیام/