خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت تقویت تعامل دانشگاه و نهادهای اجرایی برای حل مسائل اجتماعی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 08:53
رشت- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان بر لزوم تقویت همکاری‌های دانشگاهی با ساختارهای اجرایی تأکید کرد و آن را ضرورتی راهبردی برای حل مسائل اجتماعی و حکمرانی محلی دانست.
سياسي،علمي،دانشگاه،علوم،حمايت،استانداري،گيلان،اجتماعي،حكمراني

به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری صبح چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی با اعضای شورای مرکزی انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه گیلان، با بیان اینکه تعامل دانشگاه با ساختارهای اجرایی باید به یک اصل تبدیل شود، اظهار کرد: دانشگاه‌ها، به‌ویژه در رشته‌هایی چون علوم سیاسی، ظرفیت بزرگی برای باز کردن گره‌های تصمیم‌سازی در استان‌ها دارند و ما در استانداری گیلان بر این باوریم که باید این ظرفیت را به‌طور عملیاتی به میدان بیاوریم.
وی افزود: حمایت از فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشجویان، به‌ویژه در حوزه‌هایی که با مسائل اجتماعی و حکمرانی محلی مرتبط است، یک ضرورت راهبردی برای مدیریت استان محسوب می‌شود.
ما در معاونت سیاسی آمادگی داریم تا از برگزاری نشست‌ها، همایش‌ها و طرح‌های علمی با محوریت انجمن‌های علمی حمایت کنیم.
معاون سیاسی استانداری همچنین با اشاره به جایگاه انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه گیلان و منطقه شمال اتحادیه علوم سیاسی کشور، گفت: این ظرفیت‌ها می‌توانند نقش کلیدی در طراحی برنامه‌های علمی و تولید محتوای راهبردی برای سیاست‌گذاری‌های استانی ایفا کنند.
ما از این پتانسیل استقبال می‌کنیم و آن را یک سرمایه اجتماعی و فکری ارزشمند می‌دانیم.
وی با تأکید بر تقویت پیوند دانشگاه با نهادهای تصمیم‌ساز محلی، ادامه داد: ما از حضور دانشجویان علاقه‌مند و نخبه در خانه احزاب، جلسات هم‌اندیشی و گفت‌وگوهای تخصصی حمایت می‌کنیم.
چنین فضاهایی هم به غنای فکری نهادهای مدنی کمک می‌کند و هم زمینه‌ای برای پرورش نیروهای متعهد به مشارکت اجتماعی و سیاسی فراهم می‌سازد.
در پایان این جلسه، باقری بار دیگر بر حمایت استانداری از برنامه‌ها و ظرفیت‌های دانشجویی تأکید کرد و افزود: تعامل مؤثر با دانشگاه یکی از رویکردهای اصلی ما در مسیر حکمرانی مبتنی بر دانش است و تلاش خواهیم کرد تا این مسیر را با جدیت دنبال کنیم