پارک آبی اراک از بزرگترین پروژههای تفریحی مرکزی است - تسنیم
شهردار اراک از آغاز عملیات اجرایی ساخت پارک آبی در این شهر خبر داد و این طرح را یکی از بزرگ ترین پروژه های تفریحی استان دانست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علیرضا محمودی، شهردار اراک در آیین امضای قرارداد عملیات اجرایی ساخت پارک آبی این طرح با اشاره به عملیات اجرایی پارک آبی اراک به عنوان بزرگ ترین پروژههای تفریحی استان گفت: این مجموعه در فضایی 10 هزار مترمربعی در منطقه دره گردو احداث میشود و شامل 17 سرسره آبی، سالنهای اسکیتسواری روی آب و شیرجه، و سایر امکانات متنوع خواهد بود.
وی افزود: پارک آبی اراک در راستای تقویت زیرساختهای گردشگری این شهر راهاندازی میشود و کارشناسیهای لازم برای احداث این پارک از مدتها قبل با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر اراک انجام شده است و 17 سرسره، سالنهای مخصوص شیرجه و اسکیتسواری روی آب در طراحی این مجموعه در نظر گرفته شده است.
محمودی تصریح کرد: این طرح نقش پیشران در توسعه گردشگری منطقه دارد و بهرهبرداری از پارک آبی، زمینه حضور سایر سرمایهگذاران را نیز فراهم خواهد کرد و اعتبار پیش بینی شده برای این پروژه 9 هزار میلیارد ریال است که بر اساس پیشرفت فیزیکی به پیمانکار پرداخت خواهد شد.
شهردار اراک ادامه داد: با توجه به ظرفیتهای توسعه نیافته شهر اراک، این شهر از پتانسیلهایی برخوردار است که باید با نگاه توسعهگرا از آنها برای دستیابی به توسعه پایدار بهرهبرداری شود که با توجه به چالشهای موجود در حوزه آب کشور، بحران کمآبی، بیشتر ناشی از بیمدیریتی در مصرف و فرهنگ نادرست مصرف آب در جامعه است.
وی عنوان کرد: شهرداریها از سال 1392 موظف به استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز بودهاند و از چند روز آینده، روزانه 250 لیتر پساب تصفیهشده در اختیار شهرداری اراک قرار خواهد گرفت و برخلاف تصور عمومی، پارک آبی مصرف آب بالایی ندارد و همانند سایر استخرها مدیریت میشود؛ ضمن اینکه در سالهای گذشته برای منطقه گردشگری گردو، چاه اختصاص یافته و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
از بحران آب تا نشاط اجتماعی؛ پارک آبی اراک با نگاهی نو وارد میدان شد.
شهردار اراک اظهار کرد: اراک یکی از شهرهایی است که در حوزه مدیریت بحران و مکانهای تجمعی با چالشهایی روبهروست و در همین راستا، فضای زیرزمینی پارک آبی در منطقه گردشگری گردو با وسعت پنجهزار و 500 متر مربع میتواند بهعنوان محلی مناسب برای پدافند غیرعامل مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی افزود: فضای اصلی پروژه پارک آبی در دره گردو 10 هزار متر مربع است که هشتهزار و 500 متر آن به فضای اصلی پارک و مابقی به محوطه پیرامونی اختصاص دارد و در طرح اولیه، ساخت 122 جای پارک خودرو پیشبینی شده بود که در نهایت 110 پارکینگ موفق به اخذ تاییدیه شدند.
محمودی بیان کرد: این پروژه نهتنها به عنوان یک جاذبه تفریحی، بلکه بهعنوان موتور محرک اقتصاد محلی نیز شناخته میشود که امید است با بهرهبرداری از این مجموعه، شاهد افزایش حضور گردشگران و خانوادهها در منطقه باشیم.
انتهای پیام/711/