خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هواشناسی ایران404/2/31؛ناپایداری‌ جوی از البرز تا خلیج‌‌فارس - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 08:12
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید، گردوخاک و مواج شدن خلیج فارس و دریای خزر، مناطقی از شمال، غرب، جنوب و شرق کشور را دربرمی گیرد.
وزش،باد،شرقي،مناطق،روز،گردوخاك

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز چهارشنبه و فردا پنج‌شنبه در ارتفاعات رشته‌کوه البرز مرکزی و شرقی و نیز ارتفاعات شمال‌شرق کشور، افزایش ابر، رگبار پراکنده، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.
این وضعیت جوی برای روز جمعه علاوه بر مناطق مذکور، در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی پیش‌بینی شده است.
همچنین روزهای شنبه و یکشنبه، در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، شمال سمنان، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، احتمال گردوخاک و در مناطق مستعد، وقوع تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
روز چهارشنبه نیز در برخی مناطق شمال‌غرب، غرب، جنوب‌غرب، مرکز و همچنین در استان‌های قزوین، البرز، تهران، مرکزی، قم و سمنان وزش باد شدید موقت و احتمال خیزش گردوخاک وجود دارد.
طی 5 روز آینده، نواحی شرقی کشور و از جمعه تا یکشنبه مناطق جنوبی، در برخی ساعات با وزش باد شدید و احتمال گردوخاک مواجه خواهند شد.
خلیج‌فارس در پنج روز آینده و دریای خزر از پنج‌شنبه تا یکشنبه مواج خواهد بود.
انتهای پیام/