خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت هرکیلو شیرخام ۲۳ هزارتومان تعیین شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 08:06
مدیرعامل اتحادیه دامداران گفت: با قطعی برق در جهت رفع ناترازی‌ها و کاهش تولید علوفه شاهد اثرپذیری آن در تولید گوشت قرمز و شیر خواهیم بود.
دامداران،گوشت،شير،صادرات،توليد،هزارتومان،دام،خام،نرخ

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - مجتبی عالی مدیرعامل اتحادیه دامداران گفت: قیمت هر کیلو شیر خام با چربی ۲.۳ درصد ۲۳ هزارتومان اعلام شده است که همواره انتظار می رود با توجه به آنکه نرخ پیشنهادی دامداران مصوب نشد، قیمت نهاده های دامی و حامل های انرژی تغییری نداشته باشد.
به گفته وی، براساس این مصوبه به ازای هر یک دهم درصد افزایش یا کاهش چربی شیر خام ۲.۳ درصد، مبلغ ۴۵۰ تومان به قیمت مصوب شیر خام اضافه یا کسر خواهد شد.
عالی ادامه داد: با توجه به قطعی برق چاه های کشاورزی و اثر آن در تولید علوفه بعید است که تولید شیرخام به پیش بینی ۱۴‌‌.۵ میلیون تن وزارت جهاد برسد.
گفتنی است قطعی برق در جهت رفع ناترازی ها و کاهش تولید علوفه در نتیجه منتج به اثرپذیری در تولید شیر و گوشت قرمز خواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه دامداران با تاکید بر رفع ممنوعیت صادرات دام افزود: با واگذاری امور به تشکل ها و مدیریت واردات گوشت امکان دستیابی به تامین ۱۰۰ درصدی نیاز کشور و حتی صادرات گوشت و دام وجود دارد.
کمااینکه در شرایط کنونی امکان صادرات ۵۰ هزار راس تلیسه گاو شیری به بازارهای هدف وجود دارد و در خصوص دام سبک با افزایش بهره وری و ۲ قلوزایی می‌توان صادرات را در دستور کار قرار داد.
وی گفت: خرید حمایتی گوشت ۵ تیکه با نرخ ۴۶۰ هزارتومان مورد تایید دامداران نیست و انتظار می رود نرخ به ۵۰۰ هزارتومان در راستای حمایت از دامداران افزایش یابد.