خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی برای ارسال کمک ها به غزه

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404 - 03:52
منابع محلی از توافق امارات با رژیم صهیونیستی برای ارسال کمک‌های فوری به غزه خبر می دهند.
غزه،اسرائيل،اعلام،روز،بشردوستانه،كاميون،حامل،امارات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، امارات متحده عربی روز سه‌شنبه اعلام کرد با اسرائیل برای ارسال کمک‌های فوری انسانی از این کشور حوزه خلیج فارس به نوار غزه توافق کرده است.
در روزهای اخیر، فشارهای بین‌المللی بر کابینه نتانیاهو افزایش یافته، چرا که تل آویو حمله نظامی جدیدی را در غزه آغاز کرده است.
کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز سه‌شنبه اعلام کرد این اتحادیه توافق‌نامه تجاری خود با اسرائیل را به دلیل وضعیت «فاجعه‌بار» در غزه مورد بازنگری قرار خواهد داد.
توافق ارسال کمک‌ها طی تماس تلفنی میان شیخ عبدالله بن زائد، وزیر امور خارجه امارات، و گیدئون ساعر، همتای صهیونیستش حاصل شده است.
این کمک‌ها در مرحله نخست نیازهای غذایی حدود ۱۵ هزار غیرنظامی در غزه را تأمین خواهد کرد.
همچنین، این کمک‌ها اقلام ضروری برای نانوایی‌ها و لوازم مورد نیاز برای مراقبت از نوزادان را در بر می‌گیرد.
پیش‌تر در روز سه‌شنبه، سخنگوی دفتر امور انسان‌دوستانه سازمان ملل در ژنو اعلام کرد اسرائیل اجازه ورود حدود ۱۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه را صادر کرده است.
با این حال، حماس و گروه‌های فعال بشردوستانه در غزه می‌گویند تاکنون هیچ کامیون حامل کمک‌های غذایی برای توزیع در غزه را تحویل نگرفته‌اند و مقامات صهیونیست تنها در حال فریب افکار عمومی هستند.