خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زاخارووا: روسیه هرگز به اولتیماتوم‌ها پاسخ نداده است

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 21:18
سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: روسیه هرگز به اولتیماتوم‌ها پاسخ نداده است.
روسيه،اوكراين،ماريا،تشديد،سخنگوي،فشار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: روسیه آماده برقراری تماس با اوکراین است، اکنون نوبت کی‌یف است که پاسخ بدهد.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص گفت: زلنسکی و اروپایی‌ها بار دیگر در مورد تشدید تحریم‌های ضدروسی صحبت می‌کنند روسیه هرگز به اولتیماتوم‌ها پاسخ نداده است.
بر رویکرد عاقلانه از جانب کی یف حساب نمی‌کنیم؛ اما امیدواریم که غریزه حفظ بقایای آنچه از این کشور باقی مانده است، بر آنها چیره شود.
«ماریا زاخارووا»، در ادامه افزود: اکنون اجرای توافقات حاصل شده بین روسیه و اوکراین در استانبول مهم است و بر اساس آن گام‌های بعدی برداشته خواهد شد.
ازسرگیری مذاکرات بین روسیه و اوکراین به خودی خود نتیجه قابل توجهی است.
البته تلاش‌ها برای باج‌خواهی و فشار از سوی غرب نتیجه معکوس دارد.
وی در مورد احتمال تشدید تحریم‌های آمریکا علیه روسیه نیز اضافه کرد: اطمینان داریم که دولت آمریکا بی‌فایده بودن فشار بر مسکو را درک می‌کند.