خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عیادت وزیر آموزش و پرورش از رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 18:52
وزیر آموزش‌وپرورش با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از ناصر قفلی؛ رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور عیادت کرد.
خيرين،مدرسه،جامعه،قفلي

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا کاظمی وزیر آموزش پرورش در این ملاقات ضمن گفتگو با این خیر نیک‌اندیش مدرسه ساز و خانواده وی از درگاه خداوند متعال برای ایشان شفای عاجل و سلامتی کامل مسئلت کرد.
کاظمی با اشاره به نقش محوری جامعه خیرین مدرسه‌ساز در گسترش عدالت آموزشی، گفت: بی‌شک، تلاش‌های ارزشمند خیرین مدرسه‌ساز به‌ویژه دکتر قفلی به‌عنوان یکی از بنیانگذاران جامعه خیرین مدرسه ساز و پیش روان این جریان مردمی، که همواره با دغدغه‌مندی پیگیر مدرسه سازی هستند، یادگاری ماندگار و موجب ارتقای کیفیت آموزش و پرورش است.
ناصر قفلی از سال ۱۳۹۸ ریاست جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور را بر عهده دارد.