خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار معاون استاندار گلستان: اعتیاد سلاح دشمن در جنگ ترکیبی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 17:41
گرگان-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، با بیان اینکه اعتیاد منشأ بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است،گفت:اعتیاد، سلاح دشمن در جنگ ترکیبی است.
اعتياد،پيشگيري،آسيب،دوره،حميدي،كادر

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی عصر سه شنبه در مراسم افتتاحیه دوره آموزش و تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد، اظهار کرد: اگر در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد فعال‌تر عمل نکنیم، بیش از هر استان دیگری از این آسیب اجتماعی آسیب خواهیم دید.
وی با اشاره به اینکه اعتیاد منشأ بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است، گسترش آن را یکی از راهبردهای دشمنان در چارچوب جنگ ترکیبی علیه ملت ایران عنوان کرد و گفت: اعتیاد جامعه و به‌ویژه نسل جوان را از درون تهی می‌کند.
حمیدی با تأکید بر اهمیت نقش آموزش و تربیت کادر تخصصی در این حوزه، خطاب به شرکت‌کنندگان در این دوره گفت: مسیری که در آن قدم گذاشته‌اید یک مسیر انسانی و خداپسندانه است.
شما از جمله افراد مؤثر در اصلاح و نجات جامعه از این آسیب هستید.
معاون استاندار از حاضران خواست تا از ظرفیت‌های این دوره آموزشی برای پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیب‌های ناشی از آن، نهایت بهره را ببرند.