خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«مدیریت انقلابی» برگ برنده مقابله با توطئه‌های دشمنان است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 16:30
خرم‌آباد - مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان، تأکید کرد: «مدیریت انقلابی» برگ برنده مقابله با توطئه‌های دشمنان است.
انقلاب،پيامبر،حضرت،اسلام،قلندري،حتمي،روايات،مواجهه،غلط،مسئولين

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محسن قلندری امروز ظهر سه‌شنبه در جمع مدیران و کارکنان ستادی دانشگاه به مناسبت یکمین سالگرد شهدای خدمت، از اهداف مهم و حتمی انقلاب اسلامی را زمینه‌سازی برای برپایی حکومت جهانی حضرت ولیعصر (عج) خواند و اظهار داشت: شهیدِ جمهور ما تنها رئیس‌جمهور حیات جمهوری اسلامی است که قائل به جهانی‌شدن این انقلاب بود که این مهم را فقط در جغرافیای کشور نمی‌دید.
وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به قله و اهداف باید با سختی‌های حتمی مواجهه شد، گفت: در تاریخ پیامبر اسلام دشمنان تمام توان و امکانات خود را در جهت ایجاد ضعف و نامیدی در بین جبهه حق به میدان آوردند و با ارائه روایات غلط و ایجاد یاس به دنبال شکست پیامبر (ص) بودند که در انتها با صبر و استقامت و راهبری توحیدی پیامبر (ص) منجر به فتح و فتوحاتی برای اسلام و مؤمنین شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به پیام سال ۱۳۶۸ حضرت امام (ره) خطاب به مهاجرین جنگ تحمیلی می‌فرمایند که انقلاب ما محدود به ایران نیست؛ بلکه انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچم‌داری حضرت مهدی (ع) است در ادامه امام می‌فرمایند مسائل اقتصادی اگر لحظه‌ای مسئولین را از وظیفه‌ای که بر عهده دارند منصرف کند خطر بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد که باید اهتمام جدی به این موضوع داشته باشند.
حجت‌الاسلام قلندری، افزود: امروز کشور ما در موضع ضعف نیست و ترور و شهادت فرماندهان و فرزندان انقلاب و مقاومت همان سختی‌های مسیر است که پایداری و مدیریت انقلابی مسئولین ما برگ برنده در مواجهه با دروغ‌پردازی‌ها و روایات غلط جبهه دشمن خواهد بود.