صلاحیت پدر داماد ترامپ به عنوان سفیر فرانسه تایید شد
سنای آمریکا صلاحیت چارلز کوشنر پدر داماد دونالد ترامپ به عنوان سفیر آمریکا در فرانسه را تایید کرد.

به گزارش مشرق، سنای آمریکا صلاحیت چارلز کوشنر پدر جرارد کوشنر داماد دونالد ترامپ را به عنوان سفیر آمریکا در فرانسه تایید کرد.
براساس گزارش رویترز، سنا با ۵۱ رای موافق در برابر ۴۵ رای مخالف صلاحیت کوشنر را تایید کرد.
در حالی که یک سناتور دموکرات به نفع جمهوری خواهان رای داد و یک سناتور جمهوری خواه به مخالفت با آن پرداخت.
این در حالی است که چارلز کوشنر در سال ۲۰۰۵ به ۱۸ فقره جرم فدرال از جمله فرار مالیاتی، اقدام تلافی جویانه علیه یک شاهد فدرال و دروغگویی در برابر کمیسیون انتخاباتی فدرال محکوم شد.
او ۲ سال را در زندان گذراند اما پس از آنکه در سال ۲۰۲۰ پسرش با ایوانکا ترامپ ازدواج کرد، ترامپ او را مورد عفو قرار داد.
کوشنر در جلسه تایید صلاحیت خود گفت: می داند که در گذشته اشتباهات جدی مرتکب شده و ممکن است این اشتباهات او را تبدیل به سفیر بهتری کند زیرا او هزینه قضاوت اشتباه را پرداخت کرده است.