خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خادم محبوب جمهور؛ دلتنگی برای مسئولی که دغدغه مردم را داشت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 16:01
شیراز-شهادت آیت‌الله رئیسی پایانی برسیاست‌ و رویکرد شهید جمهور در عرصه خدمت به مردم نبوده بلکه سیدالشهدای خدمت الگوی همیشگی مدیران توانمندی است که دغدغه‌مند خدمت به مردم را سرلوحه کار دارند.
شهيد،رئيسي،تلاش،جمهور،خدمت،شهادت،توجه،مهر،اقتصادي،محرومان،قش ...

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: شهادت آیت‌الله رئیسی پایانی بر سیاست و رویکرد شهید جمهور در عرصه خدمت به مردم نبوده بلکه سیدالشهدای خدمت الگوی همیشگی مدیران توانمندی است که دغدغه‌مند خدمت به مردم را سرلوحه کار دارند.
شهید جمهور پرورش‌یافته مکتب قرآن و عصمت بود.
به نماز و تعلیم دینی توجه ویژه داشت و آموزش و پرورش را محل تربیت نسل انقلابی می‌دانست.
شهید آیت الله رئیسی توانست رابطه مردم و حاکمیت را استحکام ببخشد
شهید آیت الله رئیسی با تواضع و بی‌تکلف، فاصله میان خود و مردم را از بین برد.
او با ساده‌ترین پوشش و کمترین تشریفات در محافل حاضر می‌شد و خود را نه حاکم، بلکه خادم ملت می‌دانست.
ارتباط بی واسطه‌اش با مردم، چه در سفرهای استانی، چه در جلسات مردمی و چه در میان محرومان، نشان‌دهنده عمق باور او به مردم‌داری بود.
وی از میزها فاصله گرفت و در دل مردم جای گرفت، با آن‌ها درد دل کرد و برای حل مشکلاتشان شبانه‌روز تلاش نمود.
شهید آیت الله رئیسی توانست رابطه مردم و حاکمیت را بهبود و استحکام ببخشد و سبکی جدید از مدیریت کارآمد و انقلابی را به نمایش بگذارد.
شهید جمهور الگوی مدیریتی خود را از شهیدان بهشتی و رجایی و رهبر معظم انقلاب اقتباس کرده بود.
در قوه قضائیه، طرح تحول قضائی را با هدف تسریع دادرسی، کاهش اطاله دادرسی و مبارزه بی‌امان با فساد اجرا کرد.
راه‌اندازی سامانه ثبت اموال مسئولان، برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی بدون ملاحظه جناحی و توجه به کرامت ارباب رجوع، از دستاوردهای او در این حوزه بود.
در جایگاه ریاست‌جمهوری، با چالش‌های بزرگی چون تحریم‌های سنگین، بحران انرژی و نوسانات اقتصادی مواجه شد.
بااین‌حال، با حضور میدانی در بیش از ۳۰ استان در کمتر از دو سال، مصوبات استانی را پیگیری کرد و نشان داد که مدیریت پشت‌میزی را نمی‌پسندد.
تقویت روابط با محور مقاومت، کشورهای همسایه و قدرت‌های شرقی، اولویت‌بخشی به تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها و تلاش برای اصلاح ساختارهای اقتصادی، از اقدامات کلیدی او بود.
انضباط کاری، حضور به‌موقع، دقت در بررسی پرونده‌ها و اجتناب از تصمیم‌گیری شتاب‌زده، از ویژگی‌های شخصی او در مدیریت بود.
شجاعتش در تصمیم‌گیری، حتی در برابر مخالفت‌ها، و مشورت‌پذیری در کنار استقلال رأی، او را به مدیری متمایز تبدیل کرد.
منافع مردم را بر هر مصلحت شخصی یا جناحی ترجیح داد و این رویکرد، اعتماد عمومی به او را افزایش داد.
جریانی در کشور تلاش دارند خدمات شهید جمهور را زیر سوال ببرد
آرمان کشوری ۳۸ ساله و کارمند در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دستاوردهای شهید جمهور اظهار گفت: این یک حقیقت است که هیچ رسانه‌ای نتوانست واقعیت و ابعاد گسترده خدمات دولت سیزدهم و تلاش شبانه روزی شهید رئیسی را انتقال دهد و امروز برخی جریان‌ها به صورت نرم تلاش دارند اقدامات شهید جمهور را زیر سوال ببرند.
وی ادامه داد: کسانی که خودشان سال‌ها مسئولیت‌های متفاوتی داشتند، در قبال بی‌مسئولیتی‌هایشان پاسخگو نیستند، اما تلاش دارند خدمات و دستاوردهای دولت شهید رئیسی را زیر سوال ببرند.
کشوری افزود: دولت سیزدهم در دوران خدمت ۳ ساله خود در حال اصلاح ریل‌گذاری نادرست دولت‌های قبل بود و اگر این نهضت ادامه پیدا می‌کرد، مسلماً ثمرات آن ملموس می‌شد، کما اینکه در همین دوره ۳ ساله شاهد بسیاری پیشرفت‌ها در سطح کشور بودیم.
ترمیم اعتماد خدشه‌دار شده مردم به مسئولان توسط شهید رئیسی
نیلوفر عظیمی ۲۸ ساله و دانشجوی رشته ادبیات فارسی نیز در گفتگو خبرنگار مهر گفت: از نظر من بزرگترین دستاورد شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی ترمیم اعتماد خدشه‌دار شده مردم به مسئولان بود.
وی افزود: شهید رئیسی مدام در حال سفر به مناطق مختلف کشور بود، درد مردم را درک کرده و برای رفع گرفتاری‌ها تلاش می‌کرد.
مردی که دغدغه غذا خوردن کارگران را داشت، نمی‌توانست نسبت به درد و رنج قشر فقیر و زحمتکش بی‌تفاوت باشد.
عظیمی با بیان اینکه دیر خصوصیات شهید رئیسی را شناختیم، گفت: برخی اوقات خیلی زود، دیر می‌شود.
تا آمدیم سید محرومان را بشناسیم، خبر سقوط بالگرد، رئیس جمهورمان را شهید جمهور کرد.
شهادت آیت‌الله رئیسی ما را به یاد شهادت رجایی و بهشتی انداخت
سعید زارع ۴۹ ساله و کارمند شرکت خصوصی نیز به خبرنگار مهر گفت: با اینکه ۳ سال، زمان زیادی برای انجام کار در سطح ملی نیست، اما شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی شناسنامه پر افتخاری از خود به یادگار گذاشت.
وی با اشاره به اینکه شهادت آیت‌الله رئیسی ما را به یاد شهادت رجایی و بهشتی می‌اندازد، بیان کرد: سخت‌کوشی، توجه به قشر ضعیف، تلاش برای تحقق آرمان‌های امامین انقلاب و تلاش بی‌وقفه برای خدمت صادقانه و بدون منت برای مردم، مردم‌داری بدون ریا، اخلاق حسنه و خلق نیکو در مواجهه با بد اخلاقی‌ها و رفتار غیر حرفه‌ای که تنها گوشه‌ای از آن را در مناظرات ریاست جمهوری دیدیم، از ویژگی‌های اخلاقی سید محرومان بود.
زارع با بیان اینکه خداوند شهید رئیسی را برگزید و او را با عزت به نزد خویش برد، گفت: خداوند نتیجه زحمات خالصانه آیت الله ابراهیم رئیسی را با شهادت داد در حالی که در راه خدمت به مردم در تلاش بود.
این نوع شهادت باعث می‌شود، هیچکس نتواند حقیقت زحمات او را کتمان کند.
شهید رئیسی در مسیر رسیدن به اهداف، خستگی‌ناپذیر بود
لطف‌الله شیبانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ویژگی‌های رئیس جمهور شهید گفت: این شهید بزرگوار در دوران خدمت برای رسیدن به اهداف به صورت خستگی‌ناپذیر فعالیت می‌کرد.
وی یکی از خصوصیات برجسته شهید جمهور را مردم‌داری و توجه به قشر محروم و ضعیف جامعه دانست و ادامه داد: شهید آیت‌الله رئیسی از بدو طفولیت در یتیمی بزرگ شد و سختی زیادی کشید و همین موضوع او را از نظر شخصیتی تحت تأثیر قرار داد و خود ساخته و با تقوی بار آورد، بنابراین به روی مسائل معیشتی و اقتصادی به ویژه قشر محروم جامعه حساس بودند.
شیبانی با تصریح بر اینکه شهید رئیسی در مسائل اجرایی نیز حساسیت ویژه نسبت به درست انجام شدن امور داشتند، افزود: سید محرومان از همان ابتدای انتخاب به عنوان رئیس جمهور ایران به موارد جناحی و سیاسی … توجه نداشت و بیشتر از نیروهای استفاده می‌کرد که کارایی و سلامت بیشتری داشت.
خصوصاً در قوه مجریه و اجرایی از نیروی اطراف خود استفاده نکرد و غالباً به سلامت رفتاری، توانایی و کارایی فرد توجه ویژه داشت.
فرماندار سابق شیراز گفت: شهید جمهور زمانی که قوه مجریه را به دست گرفت، کشور از نظر زیرساخت‌های اقتصادی وضع خوبی نداشت، مشکلات فراوان، بدهی‌های انباشته شده دولت و مشکلات معیشتی و بسیاری از دشواری‌های دیگر وجود داشت.
شهید رئیسی با تکیه بر پیگیری‌های مکرر، برای رفع مشکلات تلاش کرد و معتقد بود که ۷۰ درصد کارها بر اساس پیگیری منتهی به نتیجه می‌شود و بر اساس همین تفکر به صورت خستگی‌ناپذیر، شبانه‌روز تلاش کرد و در مدت ۳۳ ماه خدمت صادقانه خود، همواره در حال فعالیت بود.
شیبانی تصریح کرد "شهید رئیسی در ایام آخر هفته و روزهای تعطیلی، سفرهای استانی را برنامه‌ریزی می‌کرد و با فشرده کاری‌ها و پیگیری‌های مستمر پا به میدان می‌گذاشت و با توجه به اخلاصی که داشتند، در نهایت در همین مسیر جان خود را فدا کرد.