تنبلی پروژههای ورزشی!
خرمآباد - «پروژههای ورزشی نیمهتمام لرستان» از استادیومهای میلیاردی تا سالنهای محلی سالهاست در بتن و آهن یخ زدهاند، اما مسئولان هر سال وعده افتتاح میدهند!

خبرگزاری مهر - گروه استانها: در میان پروژههای نیمهتمام لرستان سهم قابلتوجهی به حوزه ورزش اختصاص دارد، در میان لیست این پروژهها میتوان طرحهایی با قدمت بیشتر از یک دهه را هم دید تا این امر موجب محرومیت مضاعف در حوزه ورزش لرستان شود.
این در حالی است که لرستان در حوزه ورزش توانمندیهای زیادی دارد که در میان ضعف و کمبود امکانات و پایینبودن سرانههای ورزشی تا شکوفایی فاصله زیادی دارد.
سرانه فضای ورزشی در لرستان تنها ۶۴ صدم بهازای هر نفر است
فلاحنژاد مسئول دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان لرستان در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: سرانه فضای ورزشی در لرستان در حال حاضر ۶۴ صدم مترمربع بهازای هر نفر است.
وی عنوان کرد: این عدد در سطح کشور ۸۶ صدم مترمربع است.
مسئول دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان لرستان با بیان اینکه در حال حاضر ۵۷ پروژه ورزشی در لرستان در دستساخت داریم، افزود: این پروژههای ورزشی نیمهتمام توسط اداره کل ورزش و جوانان در دستساخت هستند.
فلاحنژاد، گفت: از این تعداد پروژه، ۱۷ مورد ملی و ۴۰ پروژه نیز استانی هستند.
۵۰۰ میلیارد برای تکمیل پروژههای ورزشی نیاز است
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مساحت کلی این ۵۷ پروژه ورزشی نیمهتمام در استان بالغ بر ۲۰۰ هزار مترمربع است، تصریح کرد: در صورت اتمام این پروژهها، حدود ۱۱ صدم مترمربع به سرانه فضای ورزشی لرستان اضافه میشود.
مسئول دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان لرستان، بیان داشت: برای تکمیل پروژههای ورزشی نیمهتمام در لرستان بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
فلاحنژاد در ادامه سخنان خود با اشاره به مهمترین پروژههای ورزشی که ضرورتاً باید تکمیل شوند، گفت: این پروژهها شامل چهار سکوی تماشاگران، چهار سالن مسابقات، پنج سالن چندمنظوره، شش سالن سقف کوتاه، بالغ بر ۲۰ زمین مینیفوتبال چمن مصنوعی و پنج زمین چمن مصنوعی بزرگ در استان هستند.
زیرساختهای ورزشی لرستان ضعیف است
وحید زرین بخش رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی لرستان نیز در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: زیرساختهای رشتههای ورزشی لرستان بسیار ضعیف است.
وی با بیان اینکه در لرستان توانمندیها و پتانسیلهای بالایی در حوزه ورزش داریم، عنوان کرد: امیدواریم مدیرکل جدید بتواند در این حوزه همراه و همدل رؤسای هیئتهای ورزشی باشد.
وعده مدیرکل برای جهش در پروژههای ورزشی
فرهاد دیناروند سرپرست اداره کل ورزش و جوانان لرستان نیز دراینرابطه در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: همه تلاش ما این است که در همه ابعاد ورزش و جوانان ورود پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم در حوزه زیرساختهای ورزشی لرستان شاهد جهش باشیم، عنوان کرد: لرستان به لحاظ زیرساختهای ورزشی با میانگین کشوری فاصله دارد.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان لرستان در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه امیدواریم پروژههای پیشرانی که از سوی مدیریت ارشد استان در این حوزه پیشبینیشده را به نتیجه برسانیم، گفت: این پروژههای پیشران در شهرستانهای مختلف استان تعریف شده است.
دیناروند، بیان داشت: همچنین امیدواریم در قالب آمایش ورزش کشور، خدماتی را در حوزه زیرساختهای ورزشی استان داشته باشیم.
وی تأکید کرد: به دنبال این هستیم که با برنامهمحوری، تعیین شاخصها و ارتقای شاخصها بتوانیم در این حوزه ورود پیدا کنیم.
وعده ۴ ساله برای تکمیل پروژههای ورزشی
مجتبی نظری رئیس اداره تحول اداری ورزش و جوانان لرستان نیز دراینرابطه در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس برنامه عملیاتی چهارساله که توسط مدیریت ارشد استان ابلاغ شده، از سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۷، پروژههای ورزشی برای استان پیشبینیشده است.
وی گفت: یکی از پروژههای «پیشران» استان، ورزشگاه ۱۵ هزارنفری خرمآباد است.
رئیس اداره تحول اداری ورزش و جوانان لرستان با بیان اینکه همچنین ۲۴ پروژه «اولویتدار» در حوزه ورزش لرستان پیشبینیشده است، گفت: اعتبارات این پروژهها مشخص شده، استانداری نیز حمایت خود از این پروژهها اعلام کرده است.
نظری، تصریح کرد: امیدواریم این پروژهها ظرف چهار سال آینده به بهرهبرداری برسند.