خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل 800 واحد نهضت ملی مسکن ایلام تا هفته دولت

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 14:30
مدیرکل راه وشهرسازی ایلام گفت: 800 واحد نهضت ملی مسکن استان تا هفته دولت، تکمیل و متقاضیان نهضت ملی مسکن ساکن واحدهای مسکونی خود خواهند شد.
ايلام،تكميل،مسكن،استان،نهضت،متقاضيان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، فرشاد دوستی مدیرکل راه و شهرسازی درجلسه شورای شورای تأمین مسکن استان که به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام برگزارشد، گفت: بیش از 800 واحد نهضت ملی مسکن استان تا هفته دولت، تکمیل و متقاضیان نهضت ملی مسکن ساکن واحدهای مسکونی خود خواهند شد.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام ادامه داد: در تلاشیم تا پس از تکمیل هر پروژه دستگاههای خدمت رسان در کمترین زمان نسبت به نصب انشعابات ( آب، برق، گاز و ...) اقدام کنند.
وی خاطر نشان کرد: پیگیری لازم از طریق بانکهای عامل استان برای افزایش تسهیلات از 550 میلیون تومان به 650 میلیون تومان به انجام رسیده و متقاضیان واجد شرایط نیز می بایست نسبت به تکمیل سهم آورده خود اقدام نمایند چرا که تخصیص واحدها تابع میزان آورده و زمان واریز آن می باشد.
انتهای پیام/180/