لحظه اعلام خبر فرود سخت شهید جمهور به روایت مجری تلویزیون
پژمان کریمی که به همراه مهدی مهدی قلی جزو اولین نفراتی بودند از اعلام خبر فرود سخت شهید جمهور ویژه برنامه روی آنتن بردند این اتفاق را تلخ ترین تجربه کاری اش می داند و می گوید لحظه به لحظه آن روز، برایم سخت و نفس گیر دنبال شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پژمان کریمی، مجری و تهیهکننده رادیو و تلویزیون، به مناسبت نخستین سالگرد شهادت سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور دولت سیزدهم آن روزِ سخت را اینگونه روایت کرد: اولین خبری که در پخش شبکه یک سیما شنیدم، این بود که بالگرد رئیسجمهور و هیئتهمراه فرود سختی داشته و من همراه با مهدی مهدیقلی بهعنوان مجریان ویژهبرنامهای به همین مناسبت روی آنتن رفتیم.
هدف این بود که گزارشهایی درخصوص این حادثه را لحظهبهلحظه به مخاطبان ارائه کنیم و ساعات سختی را پشتسر گذاشتیم.
کریمی تصریح کرد: تا زمانی که خبر شهادت قطعی نشده بود، ما واقعاً امیدوار بودیم خبر خوش تندرستی رئیسجمهور و همراهانش را اعلام کنیم.
خاطرم است با کسانی که ارتباط نزدیکتری با شهید رئیسی داشتند، مصاحبههایی انجام دادیم و منش و فضائل اخلاقی شهید را مرور کردیم و بعداز این گفتوگوها، تازه ابعادی کشفنشده از شخصیت شهید رئیسی برای همه آشکار شد.
این مجری تأکید کرد: بسیاری خبر نداشتند که شهید رئیسی بهگونهای زندگی میکرد که کارگزار تراز جمهوری اسلامی باشد.
کریمی ادامه داد: اعلام خبر شهادت شهید رئیسی را در برنامهای که من هم در آن حضور داشتم، یکی از تلخترین تجربههای حرفهای خودم در تمام این سالها میدانم.
بهنظرم، پس از شهادت شهید رئیسی تازه متوجه شدیم چه عزیزی را از دست دادهایم و رسانه هنوز کار زیادی درباره او در پیش داشت.
وی متذکر شد: متأسفانه بسیاری از رسانههای ما درگیر روزمرگیها، جدلها و بحثهای بیهوده جناحی و گروهیاند و هنوز هم بعد از یک سال نتوانستهاند درخصوص شهید رئیسی کار ویژهای انجام دهند.
طبیعی بود که رئیسجمهور دولت همسو با سلیقه و اندیشه افرادی نباشد؛ اما بهعنوان یک سیاستمدار ویژگیهایی مثبتی داشت که قابلکتمان نبود و روز و شب را وقف مسئولیتش کرده بود.
کریمی افزود: شهید رئیسی در حالی قرآن را در سازمان ملل در دست گرفت که استکبار بر فضا چنبره زده بود و تفرعن و دیکتاتوری جولان میداد.
این کار جرأت میخواهد و نمایانگر دفاع شهید رئیسی از مظلومیت مردم ایران است.
وی با اعتمادبهنفسی که برآمده از ایمان راسخ و قلبی بود، از محور مقاومت و فلسطین در سطح جهانی سخن میگفت.
هرچه زمان پیش برود، خلأ وجود چنین مرد شجاعی را بیشتر احساس خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه خون پاک شهدای خدمت موجب اتحاد و انسجام اجتماعی شد، افزود: دراینمیان، رسانه توانست به همدلی مردم ضریب بدهد و اتحاد ملت را برجستهسازی کند.
بعد از قطعی شدن شهادت رئیسجمهور و مراسم تشییع پیکرش، برای نخستینبار منزل ساده و بیآلایش مادر رئیسجمهور شهید را که در شهرستانی زندگی میکنند، از رسانه ملی به مردم نشان دادیم.
شاید پیش از این مخاطبان نمیدانستند که اقوام رئیسجمهور چقدر سادهزیستاند و شهادت سیدابراهیم رئیسی بسیاری از این حقایق را روشن کرد.
بهگفته کریمی، ممکن است عدهای با برخی از آرمانهای انقلاب مخالف باشند؛ اما اگر هنوز طاغوت بر نفسشان غلبه پیدا نکرده باشد، نمیتوانند حقیقت را انکار کنند و هنوز وجدانشان بیدار است.
کسانی که حتی به شهید رئیسی رأی هم نداده بودند، بعد از شهادت وی متأثر شدند و بعضی از شهید حلالیت میطلبیدند و این یعنی رسانه ملی توانست همه ظرفیتهای خود را برای شفافیت در اطلاعرسانی و بازنمایی حقیقت زندگی این شهید بزرگوار به کار بگیرد.
وی با بیان اینکه اصولاً حوادث با شایعاتی همراهاند، درخصوص عملکرد صداوسیما بعد از واقعه سقوط بالگرد رئیسجمهور و جلوگیری از شبهه و شایعه ابراز کرد: خوشبختانه رسانه ملی بهقدری درست عمل کرد که تمام شایعات خیلی زود رنگ باخت و مدیریت اذهان عمومی بسیار حرفهای پیش رفت.
انتهای پیام/