خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزیابی مدیران سهل‌انگار و کم‌کار در کهگیلویه و بویراحمد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 13:30
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: مدیران کم کار و آنهایی که بدون عذر موجه و یا بدون آمادگی در جلسات حاضر می شوند، باید مورد ارزیابی قرار گیرند.
استان،مسكن،ملي،صدا،معرفي،طرح،كهگيلويه،بويراحمد،رحماني،استاند ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز در نشست شورای مسکن، اظهار کرد: همه ابعاد حوزه مسکن از تکمیل نهضت ملی مسکن تا پرداخت تسهیلات ساخت مسکن مردم مورد توجه جدی است.
وی با تسلیت سالگرد شهدای خدمت، عنوان کرد: مراسم باشکوه گرامیداشت شهدای خدمت با مشارکت گسترده مردم و مسئولان برگزار شد که جا دارد از تمامی دست اندرکاران به ویژه نیروهای نظامی، انتظامی و تشکل‌های مردمی قدردانی و تشکر کنیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، طرح نهضت ملی مسکن مورد تاکید مقام معظم رهبری، دولت به ویژه رئیس جمهور است، تاکید کرد: بنابراین به عنوان یک تکلیف عمومی وظیفه داریم مسکن را دنبال کنیم و برای انجام چنین تکلیفی حتما مدیران با آمادگی کامل در جلسه حاضر شوند.
رحمانی به اجرای کامل مصوبات جلسات شورای مسکن استان تاکید کرد و گفت: باید فرآیند و همه مراحل طرح نهضت ملی مسکن در استان شتاب گیرد.
وی با اشاره به اهمیت مسکن حمایتی، بیان کرد: مسکن به عنوان یکی از نیازهای اساسی مردم در دو دهه اخیر مورد توجه ویژه دولت بوده است و همه دستگاه‌های اجرایی موظفند در اجرای سیاست‌های مسکن حمایتی، همکاری کامل داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با هشدار به مدیران کم‌کار در حوزه مسکن، افزود: وظایف هر دستگاه به خوبی مشخص شده است و مدیران کم کار و آنهایی که بدون عذر موجه و یا بدون آمادگی در جلسات حاضر می‌شوند، باید مورد ارزیابی قرار گیرند.
رحمانی با اشاره به عملکرد خوب بانک ملت از بانک‌های تجارت و صادرات انتقاد کرد و گفت: این بانک‌ها مکلفند تا پایان هفته گزارش اقدامات خود را ارائه دهند و همچنین روزانه پیشرفت کار را اطلاع‌رسانی کنند.
وی به موضوع قیمت‌گذاری زمین اشاره و عنوان کرد: مسئله قیمت‌گذاری زمین‌های مسکن طرح نهضت ملی نیاز به پیگیری جدی دارد و اطلاعات باید به صورت شفاف و دقیق به مسئولان ذی‌ربط منعکس شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: پروژه‌های 96 واحدی مسکن یاسوج و دهدشت باید تا پایان هفته جاری تکلیف آنها مشخص شود و از سامانه‌های خودنویس و کاتب برای این موضوع استفاده شود و متقاضیانی که به موقع تعهدات مالی خود را انجام می‌دهند باید در اولویت قرار گیرند و نظام مهندسی باید تسهیلات بیشتری برای تمدید پروانه‌ها در نظر بگیرد.
رحمانی با بیان اینکه، اعتبارات مسکن باید دقیقاً مطابق قانون هزینه شود از افزایش 20 درصدی رهن با نظر شورای مسکن خبر داد و افزود: جایگاه استان در پروژه طرح نهضت ملی مسکن ارتقا یافته و در حال حاضر رتبه 11 طرح نهضت ملی مسکن هستیم که رضایت بخش نیست و تلاش شود در زمره پنج استان برتر در اجرای این طرح باشیم.
وی ضمن قدردانی از اقدامات شرکت توزیع نیروی برق و گاز استان در پروژه‌های طرح نهضت ملی خواستار همکاری بهتر و بیشتر آبفا در این زمینه شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه، جلسات شورای مسکن باید ماهانه برگزار شود و پیگیری مصوبات به صورت مستمر انجام گیرد و عملکردها ارائه داده شود، عنوان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی، خدمات رسان و بانک‌های عامل با جدیت پای کار باشند.
آمادگی همکاری با نهادهای قضایی
رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین در نشست دیگری با حجت‌الاسلام والمسلمین سبحانی‌نیا، دادستان ویژه روحانیت حوزه قضایی استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر بر همکاری با نهادهای قضایی و اجرای برنامه‌های مشترک اعلام آمادگی کرد.
وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌ شده در این حوزه، خاطرنشان کرد: اطلاعات لازم را به دوستان ارائه دادیم و هر زمان که لازم باشد، جلسات در این خصوص برگزار می کنیم و امسال استان ما میزبان برخی برنامه‌های مهم ملی خواهد بود از جمله میزبانی از معاون قوه قضاییه که در این زمینه، تمامی امکانات لازم برای برگزاری مطلوب برنامه‌ها فراهم خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به برگزاری همایش‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: برای برگزاری همایش‌ها، کمیته‌های مختلفی تشکیل می‌شود و معاون توسعه مدیریت و سایر مسئولان نیز در این جلسات حضور خواهند داشت تا در بحث‌ اجرا، اسکان و پذیرایی خدمات خوبی ارائه شود.
رحمانی با بیان اهمیت معرفی ظرفیت‌های استان، گفت: این همایش‌ها فرصت مناسبی برای معرفی استان ما به مهمانان و در سطح ملی و فرا ملی است و انشالله با حضور مسئولان ارشد از جمله استانداران و سایر شخصیت‌ها، برنامه‌های ارزشمندی برگزار خواهد شد.
اجرای طرح «هفته‌های ایرانی» با هدف معرفی توانمندی‌ها
وی گفت: طرح «هفته‌های ایرانی» با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری از دریچه رسانه ملی در استان اجرا می‌شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست با مدیرکل و معاونین صدا و سیمای استان از ابتکار رئیس و معاونین این مرکز در اختصاص یک هفته پخش برنامه‌های اختصاصی به استان‌ها تحت عنوان «هفته‌های ایران» تشکر کرد و ادامه داد: فرصت بی‌نظیری است که تمام ظرفیت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای استان و قابلیت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف در سطح ملی و بین‌المللی معرفی شود.
وی تاکید کرد: این برنامه، همچنین فرصتی ارزشمند برای هم‌اندیشی میان فعالان رسانه‌ای و فناوران حوزه صدا و سیما و مدیران برای معرفی استان فراهم می‌کند و مدیران از قدرت رسانه‌ای صدا و سیما به عنوان رسانه‌ای اثرگذار و محوری برای معرفی ظرفیت‌های استان در سطح ملی و بین‌المللی استفاده کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست که فرمانداران شهرستان‌های 9 گانه استان و معاونین استانداری حضور داشتند، افزود: معاونین استانداری، فرمانداران، مدیران اجرایی، دستگاه‌های ذی‌ربط با برنامه‌ریزی دقیق، حداکثر بهره‌برداری را از این فرصت ببرند چرا که طی یک هفته از طریق رسانه ملی می‌توانیم استان را در همه زمینه‌ها و ابعاد به خوبی معرفی کنیم.
رحمانی با اشاره به اینکه، استان از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوبی برخوردار است که می‌طلبد از طریق سازمان صدا و سیما و شبکه‌های مختلف معرفی شوند، عنوان کرد: در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نیازمند جذب سرمایه‌گذار هستیم و اجرای یک هفته‌ای برنامه هفته‌های ایرانی می‌تواند در جذب سرمایه‌گذار موثر باشد.
وی خاطرنشان کرد: همواره در برنامه‌های صدا و سیما به دنبال فرصتی برای ارائه ظرفیت‌ها بودیم، اکنون این زمینه فراهم شد و یک هفته تریبون صدا و سیما در اختیار استان است.
رحمانی، ضمن قدردانی از دغدغه‌های مدیرکل صدا و سیمای دنا در معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان گفت: حضور گنجی در شورای اداری استان برای تبیین جزئیات این طرح به درک بهتر فرصت‌ها کمک می‌کند، ضمن اینکه هر دستگاه اجرایی، پتانسیل‌های خود را برای ارائه اثربخش آماده کند.
وی در خصوص انتخاب شعار این هفته تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم معاونین و فرمانداران با همفکری، چند شعار کلیدی مبتنی بر قابلیت‌های استان پیشنهاد دهند تا پس از بررسی، نهایی شود.
رحمانی با تقدیر از عملکرد صدا و سیما در امیدآفرینی و انعکاس اقدامات دولت، گفت: صدا و سیمای مرکز استان طی هشت ماه اخیر در راستای منویات مقام معظم رهبری برای نشاط اجتماعی و امیدآفرینی گام برداشته‌ است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان هم از بازدید معاونین سازمان صداوسیمای کشور از استان خبر داد و گفت: این سفر نیز فرصت ارزشمندی برای معرفی بیشتر ظرفیت‌های استان به مدیران ارشد رسانه ملی است.
سید شهریار گنجی افزود: سازمان صدا و سیما برای افزایش پوشش رسانه‌ای ظرفیت‌های استان‌ها، روی آنتن سراسری طرح هفته‌های ایرانی را در دست اجرا دارد که هدف آن برجسته کردن توانمندی‌های استان‌ها و مناطق مختلف کشور از دریچه رسانه ملی است.
انتهای پیام /