خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حکم قصاص قاتل شلیر رسولی اجرا شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 11:53
حکم قصاص قاتل مرحومه شلیر رسولی صبح امروز اجرا شد.
مريوان،قصاص،كردستان،دادگستري،حكم،متهم،قتل،تسنيم،مرحومه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مریوان، 14 شهریورماه سال 1401 و حسب تحقیقات اولیه بازپرس دادگستری مریوان یکی از اراذل و اوباش شهرستان مریوان اقدام به گروگانگیری و سپس قصد تعرض به یک زن 36 ساله اهل روستای چشمیدر از توابع شهرستان سروآباد را داشته بود که وی از طبقه دوم ساختمان به پایین پرت می‌شود و بر اثر شدت جراحات وارده عصر سه روز بعد در 17 شهریورماه در بیمارستان کوثر سنندج فوت کرد.
پس از دستگیری متهم رئیس کل دادگستری استان کردستان از صدور کیفرخواست برای این فرد به اتهام قتل عمد، سه فقره آدم‌ربایی، قدرتنمایی با چاقو و ضرب و جرح عمدی خبر داد.
14 مردادماه سال گذشته، رئیس کل دادگستری کردستان از صدور حکم قصاص پرونده فرد متهم به قتل مرحومه «شلیر رسولی» خبر داد و گفت: بر‌اساس حکم صادره، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان کردستان به استناد بند (ب) ماده 290 قانون مجازات اسلامی، متهم این پرونده را به علت مباشرت در ارتکاب قتل عمدی به مجازات قصاص نفس با رد تفاضل دیه محکوم کرده است.
بر اساس اخبار واصله صبح امروز حکم قصاص قاتل مرحومه شلیر رسولی اجرا شد.
خبرنگار تسنیم در تلاش است جزئیات را به صورت تکمیلی در اختیار مخاطبان قرار دهد.
انتهای پیام/481/