خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام انتخابات شوراها 21 آذر آغاز می شود

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 11:12
عضو کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره زمان بندی برگزاری انتخابات شوراها گفت: براساس توافقات صورت گرفته، ثبت نام انتخابات شوراها در تاریخ 21 آذرماه سال جاری آغاز می شود و هیئت اجرایی نیز از همان تاریخ فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
انتخابات،مجلس،شوراها،كشور،برگزاري،سطح،اسلامي،پولادي،مديريتي، ...

کامران پولادی، عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس دوازدهم برای اجلاسیه دوم گفت: بر اساس تقویم اعلام شده، در هفتم خرداد 1404، نخستین سال از دوره چهار ساله دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به پایان می‌رسد.
در همین راستا، از هم‌اکنون نمایندگان مجلس در جریان‌های مختلف سیاسی به دنبال معرفی افراد شایسته برای دوره آینده هستند.
وی افزود: طبیعتاً عقاید و جریان‌های مختلفی در کشور وجود دارد و این تنوع دیدگاه‌ها امری طبیعی است.
آنچه برای ملت عزیزمان اهمیت دارد، این است که همه ما نمایندگان در جلسات مختلف بر این مسئله تأکید داشتیم که در اجلاسیه آینده، باید افرادی توانمند و در تراز جمهوری اسلامی ایران برای مدیریت کشور و به‌ویژه ریاست مجلس انتخاب شوند؛ افرادی که بتوانند در جهت حل مسائل و مشکلات مردم، به‌ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت، گام بردارند.
پولادی تصریح کرد: رئیس آینده مجلس باید کسی باشد که در سطح و شأن جمهوری اسلامی ایران باشد و بتواند با قدرت از دستاوردها و اهداف نظام، چه در داخل و چه در سطح بین‌المللی، دفاع کند.
او باید صدای رسای مردم، به‌ویژه مردم فلسطین و غزه، در جهان باشد.
چنین فردی می‌تواند به‌خوبی از حیثیت مجلس دفاع کند و دغدغه مردم را به‌ویژه در حوزه اقتصادی پیگیری نماید.
وی در ادامه به تحولات اخیر کشور و تأخیر در برگزاری برخی انتخابات‌ها اشاره کرد و گفت: بعد از شهادت رئیس‌جمهور فقید، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و تغییراتی که در سطح مدیریت کشور رخ داد، از جمله انتصاب برخی نمایندگان به سمت‌های بالای اجرایی مانند معاونت رئیس‌جمهور و وزارت، زمان‌بندی انتخابات شوراها یک سال به تأخیر افتاد.
بر این اساس، ثبت‌نام انتخابات شوراها در تاریخ 21 آذر 1404 انجام خواهد شد و هیئت اجرایی نیز از همان تاریخ فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
به امید خدا، انتخابات شوراها نیز در تاریخ 11 اردیبهشت 1405 برگزار خواهد شد.
پولادی درباره هم‌زمانی انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری نیز توضیح داد: در حال حاضر بین زمان برگزاری این دو انتخابات حدود چهار تا پنج ماه فاصله زمانی وجود دارد.
در این خصوص رایزنی‌هایی با شورای نگهبان صورت گرفته و این شورا نیز بر لزوم بررسی بیشتر موضوع تأکید دارد.
در همین راستا، ما در حال بررسی گزینه‌هایی هستیم که یا انتخابات‌ها با یکدیگر ادغام شوند یا راه‌حلی جدید اتخاذ شود.
وی با تأکید بر اهمیت افزایش ثبات مدیریتی در کشور، اظهار داشت: پس از برگزاری انتخابات شوراها و با اصلاح قانون انتخابات شوراها، به دنبال افزایش قدرت پارلمان شهری هستیم.
متأسفانه در حال حاضر، مدت فعالیت بسیاری از شهرداران کوتاه و میانگین آن حدود 18 تا 19 ماه است.
این وضعیت موجب بی‌ثباتی مدیریتی می‌شود.
هدف ما این است که با تقویت نظارت شوراها و اصلاح قانون، ثبات مدیریتی در سطح مدیریت شهری ایجاد شود.
انتهای پیام/