خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات جلسه مدیران پرسپولیس با بانک شهر/ نشست مهم با سمیعی

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404 - 11:11
در جلسه اخیر هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با مدیرعامل بانک شهر مقرر شده است که هیئت مدیره این باشگاه جلسه ای با جعفر سمیعی برگزار کند.
هيئت،مديره،پرسپوليس،باشگاه،درويش،سميعي،جلسه

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ماندن یا برکناری رضا درویش در پرسپولیس به یکی از سؤالات اصلی این روزهای سرخپوشان تبدیل شده است.
رضا درویش که چندی پیش از سمت خود استعفا کرد، در آن مقطع به صورت موقت توسط هیئت مدیره پرسپولیس ابقا شد تا فعلاً نقل‌و‌انتقالات این باشگاه را زیر نظر داشته باشد، اما از هفته پیش بار دیگر موضوع استعفا یا برکناری او مطرح شده است.
جعفر سمیعی نیز اصلی‌ترین گزینه برای جانشینی درویش در پرسپولیس بوده و همچنان نام او در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مطرح است.
آخرین پیگیری خبرنگار تسنیم درباره روند تغییر و تحولات در باشگاه پرسپولیس نشان می‌دهد که در جلسه روز یکشنبه این باشگاه یک اتفاق مهم رخ داده است.
سیدمحمدمهدی احمدی مدیرعامل بانک شهر به‌عنوان نماینده کنسرسیوم بانک‌ها در جلسه هیئت مدیره شرکت کرده و صحبت اعضا را درباره مسائل مختلف از جمله سرنوشت مدیرعاملی این باشگاه شنیده است.
احمدی پس از این صحبت‌ها اعلام کرده که جعفر سمیعی هم برای مدیرعاملی پیشنهاد شده است، ولی تصمیم‌گیری نهایی در این مورد را به اعضای هیئت مدیره سپرده تا درباره ابقای درویش یا حضور سمیعی در باشگاه تصمیم‌گیری کنند.
احمدی پس از این صحبت‌ها جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را هم ترک کرده است تا هیئت مدیره درباره این موضوع بحث و تبادل‌نظر کنند.
اعضای هیئت مدیره پرسپولیس نیز درباره مشکلاتی که با نوع عملکرد رضا درویش در باشگاه پرسپولیس دارند در این جلسه صحبت کردند.
ظاهراً اکثریت اعضای هیئت مدیره نه فقط با عملکرد درویش در چند وقت گذشته مشکل داشته‌اند، بلکه بخشی از ایراد آنها مربوط تعامل مدیرعامل پرسپولیس با هیئت مدیره این باشگاه بوده است.
شنیده می‌شود در جلسه هیئت مدیره پرسپولیس مقرر شده است تا از جعفر سمیعی دعوت شود تا در یکی از جلسات هیئت مدیره حاضر شود و درباره برنامه خود با اعضای هیئت مدیره صحبت کند و پس از آن درباره ابقای درویش یا حضور سمیعی تصمیمات لازم صورت بگیرد.
انتهای پیام/