شهید رئیسی همیشه در میدان بود
معاون پیشین هماهنگی و نظارت آستان قدس رضوی گفت: شهید رئیسی، زمان نمی شناخت، شب و روز برایش فرقی نداشت تا کاری بود، در میدان بود؛ اما در کنار این فداکاری، نظم کاری و برنامه ریزی مشخصی هم داشت که سبب می شد کارها با تأخیر یا بی نظمی، مواجه نشوند.

سرتیپ محمدحسن حبیبیان، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهار کرد: اگر بخواهم شهید رئیسی را توصیف کنم بی درنگ از اخلاص او میگویم چرا که جوهره تمامی رفتارها و تصمیمهای شهید آیت الله رئیسی بود؛ همه اقداماتشان، سامانه مدیریتیشان، و حتی برخوردهایشان ریشه در اخلاص داشت.
وی افزود: شهید رئیسی اگر کاری را به نفع نظام و مصلحت مردم تشخیص میداد، با توکل به خدا،بدون ملاحظه منافع شخصی یا مصلحتهای ظاهری، انجام میداد؛ این اخلاص آنقدر ژرف بود که هیچگاه محاسبهگریهای معمول مدیران در تصمیمات ایشان، جایی نداشت.
معاون پیشین هماهنگی و نظارت آستان قدس رضوی گفت:دومین ویژگی پررنگ در شخصیت مدیریتی شهید رئیسی، پیگیری مداوم و بیوقفه امور بود.
اگر شهید رئیسی کاری را به شخصی میسپردند، تا وقتی مطمئن نمیشدند که آن کار بهدرستی انجام شده، آن را رها نمیکردند البته اگر به خود فرد اطمینان داشتند، کمتر پیگیری میکردند، ولی اگر لازم میدیدند، شخصاً، وارد میشدند.
حبیبیان خاطرنشان کرد: شهید آیت الله رئیسی معتقد بودند که باید هم بازسازی و هم نوسازی را در نقاط مورد نیاز حرم دنبال کرد، بهویژه نسبت به برخی پروژههای مطرح مثل بازسازی و جابهجایی گلدستهها، بسیار حساس بودند.
با جدیت پیگیری میکردند که کارها سریع و دقیقتر انجام شود.
وی اظهار داشت: آیتالله رئیسی هم مدیری مقتدر بود و هم پدری دلسوز البته این دو ویژگی، با هم در تضاد نیستند، اقتدار ایشان از جنس دلسوزی قاطعانه بود؛ هم برای انجام صحیح کار و هم برای خود فرد مسئول؛ بسیاری این دو را جدا میدانند، اما در شخصیت ایشان، یکی بودند.
معاون پیشین هماهنگی و نظارت آستان قدس رضوی افزود: شهید رئیسی، اساساً زمان نمیشناخت، شب و روز برایش فرقی نداشت تا وقتی کاری باقی بود، در میدان بود؛ اما در کنار این فداکاری، نظم کاری و برنامهریزی مشخصی هم داشت که سبب میشد کارها با تأخیر یا بینظمی، مواجه نشوند.
سرتیپ حبیبیان با بیان این مطلب که ایجاد ساختار جدید مدیریتی؛ قدمی مهم در انسجام حرم مطهر رضوی بود عنوان کرد: معاونت هماهنگی و نظارت که بعدها به «مدیر عالی حرم» تغییر عنوان داد یکی از این ساختارها بود، ساختاری که باعث شد اقدامات موازی و متضاد معاونتها، به انسجامی هدفمند، برسد چرا که تا پیش از آن، سه معاونت اصلی آستان قدس یعنی معاونت اماکن متبرکه، معاونت تبلیغات و معاونت خدمات زائرین حرم مطهر رضوی، هر کدام رویه مستقل داشتند اما با ایجاد این جایگاه، همافزایی، هماهنگی و نظم زیبایی در ساختار حرم، ایجاد شد.
وی افزود: از دیگر تغییرات اساسی دوران تولیت شهید آیتالله رئیسی، افزایش بهرهوری، تمرکز سازمانی و ارتقای سطح خدمات به زائران بود.
معاون پیشین هماهنگی و نظارت آستان قدس رضوی با بیان این مطلب که شهید رئیسی همیشه اهل اقدام به موقع و دقیق، بودند گفت: دوران تولیت شهید رئیسی سرشار از حرکت، تحول و روح تازه در کالبد مدیریتی حرم مطهر رضوی بود و در یک جمله شهید آیت الله رئیسی مردی مخلص، پرکار و مردمی بود.
انتهای پیام/282